AKTUELNO

Dobio je crno na belo!

Urednik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujčić podigao je u emisiji ,,Pitanja novinara" Jovanu Tomić Matoru, Erminu Pašović i Marka Đedovića kako bi prokomentarisali odnos Mine Vrbaški I Filipa Cara.

Matora, da li ti vidiš da se Mina promenila? - upitao je Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja pričam dosta sa Minom, kao da je ovo prizivala. Ona kao da traži đavola, kao da ga priziva, govori jedno, radi drugo, isto tako radi sa Carem. Mina će uvek vratiti petostruko, ali ne znam šta bih rekla više, mislim da srljaju u katastrofu i sličan odnos kao što je bio sa Mensurom - rekla je Matora.
Ja nisam naivan da verujem u suštinske promene, ali Mina kao Mina, očigledno da ne. Neke stvari se dešavaju i menjaju. Car se jeste zaljubio, tako je i prošle godine počela svađa. Isto mi je rekla, samo nije na istom mestu, ali je isto kao i prošle godine, isti scenario, ko se ne seća, ima na Jutjubu verovatno. Slažem se sa Matorom, neće oni moći da se iskontrolišu. Ja ne mogu da verujem da se stvari prosto ponavljaju. Što se Mine tiče, Filip je Minin tip momka, na osnovu onoga što smo ovde videli. Ona je njega takvog izabrala, kao što ni on nema pravo da joj zamera njenu prošlost - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja čim sam ušla sam popričala sa Carem, jer sam videla kako i gde to vodi. Mene sve podseća na prošlu sezonu, složila bih se sa Đedovićem sa svim što je rekao. Evo na primer, Car je rekao da je dobio informaciju da treba da se skloni od nje, Mina će tek sada da mu se nakači. Kao i prošle godine kada je Mensur dobio informaciju od brata da ne podržava njihovu vezu. On se prvi sklonio od njega, pa sada on nju, a onda će sada ona njega buditi i sve ide u istom pravcu - rekla je Ermina Pašović.
Njih boli Minina prošlost, ovo što je rekla šta je radila, šta? Ništa nije uradila. Proradila je sujeta, u nju se zaljube, Mina je lepa kao lutka i onda kada uđu u vezu razmišljaju šta će reći mama i tata i ostali, samo je to razlog, ostalo, Mina što je sada je smešna, šta je ona ovde godine? Ništa, ljudi, samo prošlost. Ti si njoj ovde j*bao familiju, izbacio je iz kreveta. Ti si se na nju ovde isk*njao, ponizio si je najstrašnije, vas boli samo njena prošlost. Ali tek posle toga kada je izj*bu, a do tada je šarmantna, lepa, niko joj ne može parirati - povikao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovu situaciju će svakako bolje podneti Car, on je rekao da neće pričati sa Majom, a sve vreme se keze jedno drugom - ubacio se Marko.
Ja sam rekao Janjušu da ću popričati sa njim, Janjuš je moj prijatelj, koliko jeste moj prijatelj, vidim da to nije zdravo da komuniciram sa njom, nikakvu priču posle toga sa njom nisam imao - rekao je Filip.
Uvek će oni to pričati, i ona se kezi, on ne može da bude ozbiljan kada se priča o Maji - nastavio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga