AKTUELNO

Haos između ovog para, Mina na ivici!

U toku su "Pitanja novinara", a tema koja se potegla vezana za Minu Vrbaški i Filipa Cara aktuelna je već neko vreme, njihov raskid napravio je opšti haos između bivših partnera. Nakon njenog izlaganja, na zahtev urednika zabave na portalu Pink.rs Nemanje Vujčića, Filip je imao reč, te je objasnio kakav je njihov odnos bio.

Ne želim komentarisati taj odnos. Više me ne interesuje, dobio sam informaciju da treba da se sklonim od cure i to je to. Neću više komentarisati, dodavati bilo šta, zbog nje više ne mogu ni da ustanem. Neko napolju je video njeno ponašanje, reakcije koje izaziva i sve je jasno. Ne želim se vezivati više - dodao je Car.
I ranije si tako pričao, pa ste se mirili? - bilo je naredno pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada sam rešio, neka joj Bog da zdravlja, ali ne želim ništa sa njom - nastavio je Car.
Misliš da reči koje si joj uputio jedan momak treba da govori devojci? - bilo je naredno pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato ću se maknuti, i to je to, ona je danas svojim ponašanjem pokazala kakva je. Kada ja priđem, ona se čas smeje, čas me šamara, čas me povlači, pa me dovede u situaciju da budem vulgaran i nasilan, pa se podigne kao Sveta Petka. Devojka koja ne želi komunikaciju i kontakt, ide po kući, bulji u jednu tačku, pa me gleda, pa ovo pa ono, pa ode u krevet. I danas dođe u piđžami na slavu, pa ode u sobu, a ja sve vreme čekam da ona ode, pa ja odam u sobu. I onda dođe, obrati mi se prva. Posle je došao Alen, zagrlio je, video je kako se oseća. Onda je došao kod mene, i rekao mi da se nasmejala, i onda odem kod nje, i ona na to mene udari - dodao je Car.
Vatao si me ispod jorgana! Vukao si mi ćebe, ležao preko mene, a zamolila sam te da se skloniš i ostalo! - bila je besna Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceo dan je potencirala da joj priđem, a onda mi uradi ovo! Kao da ste Majku Terezu digli iz groba! Rešio sam da se sklonim od nje, i sve mi je jasno kakva je spolja. Nemoguće je da je u svima nama momcima problem, a ne u njoj - objasnio je Car, pa nastavio:
Ona priča da želi dobro, a radi sve loše. Hoću da se otcepim od nje, i srećno onome ko bude sa njom! - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva informacija je to? - bilo je naredno pitanje.
Pa rekao sam već, jako bitna informacija. Ona bi nešto normalno, ali ne može jer je takva kakva je i ne može pobeći od sebe. U meni se probudio inat, i radije ću napraviti lošu stvar, nego dobru, i mene niko ne može je*at! Ona je htela da me promeni, prihvatio sam, počeo da se menjam, ali ona nije kompetentna da bi nekog učila nešto, ona prvo sebe treba da promeni. Odlučio sam sinoć da je pustim, da vidfi moje ponašanje, da vidi da sam odan i da volim, ali ništa od toga. Ignorisao sam ceo dan i sklanjao se, ali eto - dodao je Car.
Mogao si i da me udariš! - ubacila se Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si žena, ja sam muškarac, treba da se balansira, ali ti na to nisi spremna. Tebe boli uvo za bilo šta - objasnio je Car.
Imaš li mozga da nađeš dečka? Šta će ti Mensur, Car i ostali? Mina je uvek posle se*sa najgora, sve pre toga je divno, lepo i ostalo - pitao je Mića.
Loši smo jedno po drugo! Aleksandra više nema nikakav problem sa honorarima, je l' tako? - pitao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilozima ispod.

Autor: D.B.

#Zadruga