AKTUELNO

Šok!

U večerašnjoj "Igri istine", naredno pitanje je postavljeno za Mišela Gvozdenovića: Da li misliš da su nakon tvojih uspeha, neki ljudi promenili stav prema tebi na bolje?

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da su promenili mišljenje o meni! Iskreno nisam, ali sam video da neki jesu jer sam sebe pokazao u najboljem svetlu pa su pomislili kako bi mogli da budu malo bolji sa mnom i to rade iz koristi - rekao je Mišel, i postavio pitanje Bori Santani: Boro, reci nam iskrene emocije prema Milici, ali iskreno?
Ti to mene pitaš, jer ti se sviđa Milica! Ja prema njoj imamemocije i uvek ću da imam, ja sam slab na nju i kada joj neko nešto dobacuje ikada je vređa i bude mi krivo kada je napadaju. Ona je bila uz mene kada mi je bilo najgore, ali raskinuli smo tako kako smo, ali nije bilo u svađi bili smo sluđeni nakon svega, ali kada bismo bili u vezi sada to ne bi išlo, jer nismo zreli. Ona je prelepa i zauvek ću da imam emocije prema njoj i ja nju volim! - rekao je Bora, pa postavio pitanje Rialdi Karahasanović : kako komentarišeš što niko od tvojih nije pozdravio nijednu tvoju drugaricu?

Foto: TV Pink Printscreen

Ja dolazim iz drugog sveta i moji nisu skapirali kako to sve tačno ide, ali niko od njih nije pod ovim krovom i ne zna relacije ovde i to mi nije previše bitno! Oni su pozdravili Kenana, jer su se pojavile i fan stranice, ali neko da piše o njima ja ne znam zašto nisu - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga