AKTUELNO

Rasprave su u toku!

Naredno pitanje je postavljeno za Lepog Miću: Šta misliš o Ivani, i da li si joj dao neki savet za dalje?

Foto: TV Pink Printscreen

Moje mišljenje je još uvek isto i još je volim kao i pre, ali sam se udaljio jer moji saveti joj ne dopiru do mozga. Znao sam da će da ugari glavom o zid, jer je terala inat i zaljubljena je u Anđela još uvek a to je sve pogrešan način. Ona je bila omiljena i neko koga narod voli, pričao sam joj i da sačeka kako će joj on prići ali sam video da je ona u totalnoj zabludi i tada sam otišao a ona nije to ni primetila, ali je platila svoj danak! I mislim da bi ona i Dragana trebale da se pomire a ne tako da pričaju jedna o drugoj i da je Dragana krivi za Šebeza- rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nju ne krivim, ali nemam ni razloga da pričam sa njom niti da je napadam ako me ne provocira. Vladimir je u pravu, kada je stigli pitanje da sam ja rekla kako su se ljubili vi ste mene osudili, to je bilo u sredu a kada ste videli ko je kriv onda ste me podržali dan kasnije u četvrtak - rekla je Dragana.
Ivana da nema nas, ona bi nastavila da flertuje sa muškarcima, ali smo je osudili i ona je prekinula. Isto i Fran, ali on je mudriji pa je shvatio šta radi pa se smirio. A ja ću nju da peckam do kraja! - dodao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam nju napala jer mi je rečeno da su se smejale ona i njene drugarice mojim suzama, što sam i videla - dodala je Dragana.
Jako je ružno da se Dragana žali na Stefana Ivani, a ona joj ne kaže kako ga od ranije zna - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga