AKTUELNO

Žestoko!

U Beloj kući uveliko je u toku "Igra istine". Jovan Cvijetić Cvele postavio je pitanje Lepom Mići.

Zanima me tvoje mišljenje o dosadašnjim situacijama o vezama, Maja-Alen, Anja i ja

Foto: TV Pink Printscreen

Za tebe i Anju smo čulu, neubedljivo, ti pored nje stojiš kao alfa mužjak, momak stoji uz devojku, gine, posle joj objasniš njene greške. Vaša veza je "Sumnjivo lice" za sve vas, ti imaš problem sa njom, ne bih ja da ti stajem na muke. Ti zaslužuješ mnogo kvalitetniju vezu - rekao je Mića.
Pitanje za Maju Marković: Majo, da li smatraš da si rano ušla u vezu sa Alenom, da li je tako kao što si očekivala? Da li si srećna ili nesrećna zbog onoga što si uradila? - pitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričala sam sa Alenom da li smo brzo ušli u vezu. Smatram da je brzo, jer je bilo napada, da smo ušli kasnije bilo bi manje. Napravila sam grešku što nisam ustala javno, i priznala sve. Želim sama da se branim, kad on ustane ispada da sam mutava - govorila je Maja.
I da si imala poziv i da si rekla, opet bi te narod osudio. Ti si Jovicu predstavila verenikom, to što si ti uradila je monstruozno - prekinula je Miljana.
Nisam ga ubila - rekla je Maja.
Ubila si ga emotivno - rekla je Miljana.
To je moja stvar, ne zanima me tvoje mišljenje - rekla je Maja.
Alen mi se zgadio otkako je sa tobom - rekla je Miljana.
Znači mi njegova podrška u bilo kom smilsu, da li sam srećna, jesam kada sam sa njim, posebno kada smo sami. Ružno je što sam uradila, srećna sam sa njim - zaključila je Markovićeva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga