AKTUELNO

Sve su rešili!

Upravo je počela "Igra istine"! Večeras će se postavljati pitanja na goruće teme u Beloj kući. A naredno pitanje je postavljeno za Lazara Čolića Zoli: Šta misliš da li si večeras bio podignut jer si raskinuo sa Miljanom?

Foto: TV Pink Printscreen

Da mislim da jeste, jer ja nisam aktivan bez nje. Ja se i osećam loše pa zato ne mogu - rekao je Zola, i postavio pitanje Cveletu: Ogovarali ste Ša, šta te je to pogodilo i da li planirate da se pomirite, pošto ste rekli da ne želite?

Foto: TV Pink Printscreen

Mi nikoga nismo ogovarali i pričali smo teme koje nisu vezane za to. Izvinite nije Vladimir nego Bora, jer je pitao anju da li je okej zbog Ša, i ona je reka a jeste i da nećemo da se mirimo sa njim i ta situacija sa moje strane, ja nemam nameru da se pomirim, sve me je potreslo, i smatram da je bolje da pričamo o tome kada se glave ohlade - rekao je Cvele.
Što se njih tiče, ja ne planiram ad se mirim sa njima! Mi im dajemo podršku, a ona ga je maltretirala i tukla u više navrata a mi smo bili tu za njega. On je zbog nje ludeo i on nam je priznao da ona njega maltretira, a ono što on priča njoj je ništa za ono što sam ja rekao. Ona se danas smejala i rekla kako će da ga tuži, a ona je jedna kadruša. Ona sre zaklela da će sve da iznese kad izađe iz Zadruge, a mi smo bili uz njega a ispao je glup mislio sam da je malo inteligentniji. Ona je devojka koja ga uništava psihički dva meseca i roditelji su vam protiv vas. Bogu hvala sinoć, jer sam bio jako nervozan inače bi bilo svašta! Ono tvoje ponašanje nije bilo u redu, mogao si lepo da pričaš sa mnom. on je izgubio mene kao prijatelja, ovde svašta pričaju o njemu ali to nije moj problem a ona nas je posvađala, nismo nas dvojica, mi nemamo problem - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče toga šta smo mi pričali ispod jorgana, i aj sam neko ko je došao ovde i rekao kako ona bira da li će da bude sa mnom ili ne. Ona je sedela ispred jedan dan i imala je facu bezobraznu, ali ja kažem kad sam besan svašta! Nisam rekao kako me ucenjuje, i ona zna da je meni to rekla i ona i dan danas ona to ne opravdava ali ćete videti kada izađemo da od toga nema ništa - dodao je Cvele.
Trebao si samo da izađeš i da normalno popričamo kao i uvek. Ono je moglo da eskalira u nešto jako loše, ali bio si razuman. Ti si kvalitetan momak, i ove bi bio top samo da si bez nje - rekao je Ša.

Nakon rasprave Anja je izašla iz Bele kuće, a Cvele je krenuo za njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku!

Autor: P.I.

#Zadruga