AKTUELNO

Maja je bila iskrena.

Prvi nominovani zadrugar je Marko Janjušević Janjuš, koji se zbog haosa sa Majom Marinković povukao i osamio u izolaciji. Maja, koja je bila u igri za nominacije ove nedelje, dobila je reč od voditelja Darka Tanasijevića, pa se najpre obratila porodici, a potom i zadrugarima.

Moram da se izvinim svojoj porodici, da pozdravim mog tatu, moju mamu, moje prijatelje. Ne ponosim se zbog ovoga što se desilo. Ovo je delić onoga što se dešavalo napolju. Jesam provokator, kad me neko povredi vratim deset puta više. Nikada nisam smatrala da imam prijatelje u rijalitiju, tako da površno uzimam mišljenja. Neki su bili pristrasni, neki muškarci su bili pristrasni jer im je Janjuš drug, napolju narod vidi sve. Znam za svakog ko mi šta misli, nemojte da mislite da sam naivna. Jesam ja pozitivna i nasmejana. Emocije se ne gase u toku noći, preko nekih stvari ne bih prešla. Pamtim svako ko je šta rekao, to mi je u malom mozgu, znam sa kim sa na čemu. Hvala vam što ste me sačuvali - rekla je Maja pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada njegovo dete i bivšu nisam komentarisala u negativnom kontekstu. On je pominjao moju porodicu, ona nije manje vredna. Nije mi bila namera da mu povredim porodicu, postoje dokazi za sve što sam rekla. Pozdrav za moju porodicu - zaključila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga