AKTUELNO

Nominacije se bliže kraju!

U toku su "Nominacije"! Zadrugari će večeras izneti svoje mišljenje i reći koga od zadrugara šalju u izolaciju, ovonedeljni potrčci su Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću da dužim, oni su početak prikrili a sada će valjda opet uspeti jer se dvoumimo ko priča istinu i ja se nadam da će se saznati ko je kriv! Ja Maju znam i ona njega voli kao i on nju, ali jednostavno nadam se da ćete da spustite loptu jer ovo što radite nije zdravo. Ja nominujem Maju, ja njega ne mogu da pošaljem u izolaciju - rekla je Mina.
Što se tiče Maje, videla sam napolju šta ona priča i ona je sve dokazala i pokazala. ja ne znam zašto Janjuš sve negira i da je pravi na psihopatu, što ona i jeste! On je sam pao i sam se ubio, a njega ne žalim. Ja nominujem Janjuša - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je da je sve rešeno, Janjuš ide u izolaciju i ja ne odlučujem! Maja je neko ko je mnogo lagao, i ko je manipulisao i ona je jako puno izgubila i zvali smo je "Maja istina" one je u prošloj sezoni doživela nešto, što nije ličilo na nju! Ona je mnogo povređena i slaba, a sada ima samo šminku i masku koja je štiti, a ona je zaljubljena u njega, ali nakon ovoga večeras ja sam siguran da je i on! On joj traži priznanja, a da mu nije stalo on to ne bi ni tražio. Ja šaljem Maju u izolaciju - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga