AKTUELNO

Teške reči!

U Beloj kući uveliko su u toku "Nominacije", a zadrugari nominuju Marka Janjuševića Janjuša ili Maju Marinković koji su ovondeljeni potrčci.

Ne mogu da ulazim u odnos Maje i Janjuša, ja sam danas rekao da se oni vole, niko nije verovao.Ne mogu da sudim, niko od nas ne zna ništa. Maja otkad je ušla, unela je pozitivnu energiju, unela je svetlosti u naš mračni dom. Jako je komunikativna, imamo fin odnos, gomilu puta smo pričali, ostvarili smo komunikaciju, možda ćemo se i družiti. Janjuš i ja nismo neki drugovi, popričali smo par puta, vidim da mu je žao što je ušao ovde, govorio je da mora da izađe. Evidentno je da mu nedostaje ćerka. Vidim da se neće miriti sa Majom. Nju boli što je on nju predstavio kao psihopatu. Gledao sam i video kako ciljano ide ispred njegovog pogleda. Izolacija je potrebna Janjušu, nije spavao pet dana, preko mu je potrebna izolacija. Vidimo da ima kratak fitilj, ne može da prihvati kritiku. Šaljem Janjuša u izolaciju - rekao je Vuk Mob.

Foto: TV Pink Printscreen

Maju ne bih poslao u izolaciju, mi smo tu i naši. Janjušević i ja smo prvi put imali konflikt prošle sezone i to zbog Maje. Šaljem Janjuša u izolaciju - rekao je Bora Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoj tata sada nije srećan, njegova žena nije srećna. Vi vrtite istu priču kao da nemate razum. Ne radite dobro sebi. Znam da ti imaš emocije, ti si, Majo, pomutila neke stvari u odnosima i kod muškaraca i kod žena, tebi ova priča ne treba da bi opstala. Ovo što je on uradio je nekontrolisana emocija, neće vratiti ženu ako nju vređa i poliva, mi nismo kompetentni da komentarišemo. Nominujem Janjuša - rekla je Jovana Ljubisavljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Šaljem Janjuša u izolaciju da se naspava. Ne zameram sve Janjušu, Maja je pozitivna, na svaku Majinu akciju, ima reakciju, ne bi smeo da dozvoli da gleda šta ona radi, ako je došao iz jednog razloga, treba da ispoštuje. Ima 24 godine, on nije čovek tvog života - rekla je Lili.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga