AKTUELNO

Burno!

U toku su "Nominacije"! Zadrugari će večeras izneti svoje mišljenje i reći koga od zadrugara šalju u izolaciju, ovonedeljni potrčci su Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam htela da se oslanjam na njihov odnos, ali je ovo jako ružno ja njega znam preko nekog društva i iamo super odnos. Ti imaš super energiju i jako si mi zanimljiva, ali ja nisam upoznata sa ovim i vašim odnosom. Ja neću nikome da sudim, jer to je vaša stvar a sa tvoje strane vidim emociju i ja ti ne verujem, šta god ti rekla. Iz tebe govori bes i nemoć, ali i on to radi jer je povređen i ima emociju. Taj odnos je patološki i bolestan, ali generalno trebate sve da rešite. Ja nominujem Janjuša - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja šaljem Janjuša u izolaciju, zbog ovoga od večeras jer je grozno šta je uradio. Maja je neko ko je uvek sa osmehom i unela je posebnu energiju ovde i ona mi je draža - rekao je Kenana.
Maja je neko o kome sam imao lepo mišljenje, ona je jako pozitivna i od ranog jutra je vesela i žao mi je što je plakala. Ja nominujem Janjuša, ali mi se ne sviđa šta je uradio i inače ima momente kada zna da bude grub, ima tako i trenutke kada mene napada i dere se ne mene, a to meni jako smeta - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne bih da ulazim u to, ali smatram da su oboje povređeni i na njima je da to reše. Ona je jako lepa i simpatična devojka koja uvek ima osmeh na licu i mislim da je ona jako dobra osoba. Što se Janjuša tiče, mislim da je dobar i imamo dobar odnos, a i jako je zanimljiv i dopada mi se kao osoba, ali mu zameram ovo ponašenje i njega nominujem - rekla je Maja.
Šaljem Janjuša u izolaciju, jer ne podržavam ovakvo ponašanje prema devojci - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga