AKTUELNO

Za sada je neizvesno ko odlazi u izolaciju.

U Beloj kući uveliko su u toku "Nominacije", a zadrugari nominuju Marka Janjuševića Janjuša ili Maju Marinković koji su ovondeljeni potrčci.

Ne poznajem od spolja ni Janjuša ni Maju, on je vedar, nasmejan, iako je gromada vidim da je emotivan. Maja je tek sedam dana tu, mislim da je vedra i nasmejana. Janjuš nije smeo da dozvoli kao oženjen muškarac da proveri žanu. Maji ne treba etiketa devojke koja je rasturila brak. Maju šaljem, ostavljam Janjuša - rekao je Mišel Gvozdenović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Janjušem i Carom sam ovde najbolji. Janjuš je rekao da je jedini kriv za ovo, mislim da neće ponoviti istu grešku. Neka vrati ženu, ja ga podržavam u tome. Maja i ja imamo super odnos, korektan. Maju šaljem u izolaciju - rekao je Stefan Šebez.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja ima pravo da kaže svoju priču, niko u kući ne zna kako su oni živeli napolju. Maja i ja smo imale raspravu, prošle sezone smo komentarisali da smo kao komentatori dobili najviše k*rčeva usta. Nikad te nisam uvredila. Imale smo netrpeljivost. Ne pravi istu grešku, ne treba da nekoga povrediš u najbolniju tačku. Janjuša znam od prve sezone, volim njegov humor, ali ne i sarkazam, ne dozvoljavam da se neko šali sa mnom, ispoštovao je. Janjuša znam duže, poslaću Maju - rekla je Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga