AKTUELNO

Sve je rečeno!

U toku su "Nominacije"! Zadrugari će večeras izneti svoje mišljenje i reći koga od zadrugara šalju u izolaciju, ovonedeljni potrčci su Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam nešto raspoložen za ovu temu. Što se tiče Janjuša, mi imamo dobar odnos, ali čini mi se da on ovo ne može da izdrži i nije nešto optimističan! Ja nisam gledao šta su oni radili i nisam upućen, Maja je neko ko je došao sad skoro i biće čarki. Ja nominujem Janjuša, samo zato što moja porodica zna njenu i ja joj znam tatu Takija - rekao je Cvele.
Ja pričamo po ličnom nahođenju, ali moram da prokomentarišem celu situaviju. Meni te porevare, nikada nisu ništa lepo donele, on je izgubio više ovde i snosi posledice. Nasilje je nešto što ja ne opravdavam, sa njim se više znam i gotivim ga, a ona je ušla skoro i kada mi je teško ona mi je prišla, ali moram da budem na strani žene. Nominujem za Janjuša - rekla je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada kada je slobodan trudi se da ne bude sa njom, a prošle sezone je bilo obrnuto! Sve takve veze se ovako završavaju, i svaka zabranjena ljubav je najveće! Po meni oni su jednaki, koliko su pretrpeli njeni toliko i njegovi, a ona je lepša njego ikad i mislim da će se pomiriti. Januševo ponašanje mi se ne dopada, on je znao ko je ona i napolju ej nastavio da se viđa sa njom, ali ja sam znala sve kao i svi džabe su se krili. Ja nominujem Janjuša - rekla je Milica.
Maja nije kriva ovde i ja nju razumem. Ona i ja smo prošle sezone imale neke nesuglasice, a Janjuša sam upoznala pre ulaska u "Zadrugu 3", tako da ja stvarno i njega gotivim i ne shvatam ga ozbiljno. Ja nominujem Janjuša - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je neko koga ja razumem ali ne mogu da sudim, imao sam i ja slične situacije! Ona je uvek nasmejana, podmah sam video da ovo nije ona i da je jaklo tužna i mislim da je njoj stalo0 do njega. Što se tiče njega, preneo mi je pozdrave, on je jako povređen i ja ga tako vidim ali se nadam de će sve rešiti i da ga je ona uvredila video sam tužan pogleda. Maju šaljem u izolaciju - rekao je Alen.

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga