AKTUELNO

Svađa za svađom!

U toku su "Nominacije"! Zadrugari će večeras izneti svoje mišljenje i reći koga od zadrugara šalju u izolaciju, ovonedeljni potrčci su Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković.

Nakon incidenta između Maje i Janjuša, nominacije su nastavljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mislio drugačije da pričam, ali posle ovoga ga moram da osudim Janjuša i njegovo ponašanje. Maja je neko ko nema granicu i ko udara na najgore! Nije u redu da mu se u toku nervnog rastrojstva spominje dete, ali ne opravdavam ovakvo ponašenje. Ja sam sa njim u dobrim odnosima, i mogu da kažem da sam mu rekao da su krivi oboje, ali on je malo više. - rekao je Zola.

Tokom Zolonog izlaganja, Janjuš se vratio u Belu kuću i nastavio da se svađa sa Majom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti odlično znaš kakav sam ja prema tebi bio a ti si bila govno i zato plačeš, znaš da je tako. ja sam tebi pomagao i šta sam sve radio za tebe - rekao je Janjuš.
P ai ja sam tebi pomagala, kada su ti svi okrenuli leđa ja sam bila za tebe tu. duša me boli jer sam sve ovo sebi dozvolila - rekla je Maja kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve ovo što se dešava, nekako smo očekivali! Žao mi ej zbog maje i njenog nervnog sloma, i ja ne želim sada da joj spominjem njenegreške. Ona je na ulasku rekla da prekida sa njim,a svaki dan ga dira i spominje i ima ona još neke emocije! Janjuš je svestan da to mora da se završi, a sada ima priliku koja se ne propušta. Nominujem Maju, Janjuša ostavljam - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga