AKTUELNO

Nominacije teku mirno!

I večeras se u Beloj kući odigravaju nominacije, a zadrugari biraju između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih da pozdravim moju porodicu, jer je juče bilo osam meseci mom sinu! Što se tiče Janjuša i Maje, on je neko sa kom sam ja bio jako dobar u prošloj sezoni. Nakon onoga što su uradili u "Zadruzi 3" mi smo se posvađali ali smo i rešili, on mi sada to nije ni spomenuo. Što se tiče Maje, "Zadruga 2" to je bio haos. Svađali smo se i mirili, ali ja jednostavno nju mnogo gotivim jer je dobra duška, ako i da pozdravim njenog oca koji je uvek bio zu za mene! Što se tiče njihoive veze, ja to ne želim da komentarišem, jer su sve priznali. Ja Maju ne mogu da pošaljem, šaljem Janjuša - rekao je Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Maše i mede oni su meni jako simpatični! Eto Januš jednostavno ništa od ovoga trebao da dozvoli i da iznosi prljav veš, kao i da ako želi da vrati suprugu treba to i da radi, njega šaljem, jer Maju gotivim - rekla je Anakonda.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je jedna jako lepa devojka i ima pozitivnu energiju, ona i ja smo bile u super odnosima i nismo imale nikakav konflukt, Janjuš je neko koga poznaje moja porodica imamo i zajedničke prijatelje. Ja ga znam par godina, on je jako zanimljiv i simpatičan i potreban je ovom šou, i šaljem Maju, jer Janjuša ne mogu - rekla je Aleksandra.
maja je stvarno devjka koja je džepna venera i top izgleda,unela je i pozoitivnu energiju. Janjuš je duhovit, a što što ste imali nije moja stvar, šaljem tebe Majo - rekla je Zvezdana.
Ja šaljem nju - rekla je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: P.I.

#Zadruga