AKTUELNO

Zadrugari osuđuju njihov odnos.

Petak veče u Beloj kući rezervisano je za "Nominacije". Voditelj Darko Tanasijević stigao je na velelepno imanje, a zadrugari večeras biraju koga šalju u izolaciju. Ove nedelje potrčci su Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš, tako da njihovim cimerima neće biti lako da donesu odluku.

Janjuša gotivim, uvek mi je bio simpatičan. I Maja mi je simpatična, nemam izgrađeno mišljenje o njoj, nju šaljem u izolaciju jer Janjuša znam duže - rekla je Ana Bulatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja, jedna opasnica, prkosnica. Jutro joj krene sa osmehom, želim joj da bude ceo dan tako. Ne bih joj poželela da bude prkosnica, ne slušate roditelje, ti ne slušaš Takija. Maju šaljem u izolaciju, ne znam je dovoljno. Dobro će ti doći u životu da budeš opasnica, prkosnica, ali ne i prema Janjušu. Janjuš ima priliku i pravo da se varti svojoj porodici, da uloži u sebe i ponašanje, vidim da je na dobrom putu, želim mu da se ta porodica obnovi, sa porodicom je sve lakše i bolje - rekla je Nadica Zeljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Majinog oca znam dok je ona bila mala. Neću da ulazim u te probleme. Čuo sam Janjuša kako je vređa, ispričao mi je tu istoriju abnormalnog odnosa između njih dvoje. Ima vedar duh, nasmejana je, lepa, ja plastiku ne volim, ali kao venerica je. Znam Janjuša malo duže, poslaću malu jer vodi ubedljivo. Oni su toliko tema, do juna ćemo se baviti njima, ima da krešte po dvorištu. Maja ima iskru u očima i srcu samo za njega. On je naš Kamenko, družimo se, simpatično je ovo sa Prckom i sa njim. Žena i dete su svetinja, morate imati rampu, sve ono što ne ide uz porodicu morate da krijete ili da ne radite. Kruna mora da mu bude svetinja - rekao je Kristijan Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš i ja se znamo iz prve sezone, imali smo samo jedan sukob, uvek smo bili korektni. Jednom sam upoznala sestru tvoje žene na bazenu, znam da te vole njeni. Ovde što se psujete vređate, to je odvratno, to sam i ja radila sa Jovanom. Što se tiče Maje, imamo istoriju i pre "Zadruge 1". Malo smo se svađale, ostale smo jako dobre. Kad je izašla iz "Zadruge 3" dobila je od mene grdnju i osudu, odvratno je šta je uradila sebi. Janjuša šaljem u izolaciju, sa Majom sam bolja. Njemu sam rekla da ne iznosi prljav veš - rekla je Sanja Stanković.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga