AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Zadrugari večeras biraju između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, a sledeći ko je nominovao bio je Fran Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobri su mi oboje, nju ne znam toliko, sa Janjušem sam dobar, nismo se nikad posvađali. Maja je slatka i simpatična, ali ću nju poslati u izolaciju! Proživljavam traumu kada vidim kako se svađaju, bolji sam sa Janjušem, duže ga znam - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam super odnos sa oboje, što se tiče njihovog odnosa, meni tu ništa nije jasno. Tu je neko opasan lažov, ali mislim da će vremenom biti jasnije. U izolaciju ću poslati Maju, jer sam sa Janjušem duže - glasala je Jovana Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću se voditi time koga duže poznajem. Maja mi je draga osoba, jer je prijatna, ali šaljem Maju, sve pohvale za tvoj izgled. Janjuša poznajem duže, zato što imamo bolji kontakt - rekao je Bojan Savić.

Foto: TV Pink Printscreen

On je veliki emotivac, riba je u horoskopu kao ja, zanimljivim mi je i duhovit, kao pojava mi je presmešan. Stvarno ga gotivim, sa druge strane Maja, ona je prelepa devojka, pozitivna, nasmejana, ona može da bude ovde samo ukras, a nama treba neka devojka koja je uvek sređena. Pričamo o klasičnim ženskim temama, ja sam joj danas zamerila neke stvari iz nekog ličnog iskustva, međutim, ona nikog ne sluša, ide glavom kroz zid, ona ima svoje mišljenje, ja joj ne zameram. Njihov odnos, svako tu priča svoju istinu, svako je ponešto prećutao, izneo, kako kome ide u prilog - rekla je Dragana Mitrović i glasala za Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir Tomović je rijaliti g*vno, što se tiče spletkarenja, kada deli budžete. Kristijan Golubović je dobar čovek, iz razloga što moj tata ima ponašanje kao on, isto tako mi u afektu kada ga dovedem do ludila svašta govori, psuje me najstrašnije, krene da me udari, pa se zaustavi, pljune me. Janjuš se nalazi u WC šolji, samo je Maja pustila vodu, pre Maje je bila Sara Reljić i Ana Korać. On je običan p*co pevac, imao je odnose na stepeništvu, bilo je zaključano zbog njega. Maja je devojka koja je javno prizanal, znači varao je svoju ženu pre Maje. G*vno se predstavlja da je iz Prijepolja i zbog toga gospodin Aco Pejović ne dolazi da peva ovde. On nikada neće biti gospodin, ološ prema svojoj ženi i kockar! On se go kleo nešto što je najsvetije. Kada se svesno kuneš u nešto, Bog kada udari, udari jako, patetičar klasični, ovde se ponaša u rijalitiju kao da on samo ima dete, a ovde decu imaju i Lepi Mića, i Ermina, i Kristijan, i Lili, i Ivana Šašić, i Toma, a on je takav folirant, kad dođe u Rajski vrt, on je ušao da se bori, jedan klasičan folirant, juče me je udario ovaj nasilnik, pojavila mi se modrica. A druga je od drugog nasilnika, od njegovog drvenog advokata. Mislim da je ona j i dalje zaljubljena u njega, verovatno je to neka bolest kada te neko odbija, imala sam iskustvo takvo u životu, zna da jednostavno mi je zanimljivo i mislim da treba da prekine ovu priču, da bi zaobravila ovog kockara. Ako mu žena nije sveta, onda šta da kažem... Sada je Prcko zlatan, a ume i da pocrveni, nadam se da će do kraja večeri Prcko i da pocrveni, kada bi Maja htela, videćete, on bi se pomirio. Njega šaljem, Maju ostavljam - izjavila je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga