AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Zadrugari su za crnim stolom komentarisali Ivanu Marinković i njeno mešanje u vezu Dragane Mitrović i Stefana Šebeza. Uglavnom se većina složila da je Ivana postupila vrlo loše prema Dragani.

Alene, da li se plašiš da se Ivana tebi ne umeša u vezu, isto to mogu da pitam i Maju? Kako bi ti podnela da se bilo ko meša u tvoju vezu? - upitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

To je čista glupost! Neću da komentarišem, nema šanse. Paula i ja smo rekle da je kriva za sinoć, ona to zna - rekla je Maja.
Moje mišljenje je da je ružno, ali Dragana i Šebez nisu jedno za drugo, više je Ivana. Ali mislim da Ivana nije namerno, ona se ne druži sa Šebezom, nego flertuje sa njim - rekla je Ana Bulatović.
Maja i Ivana su se ugušile u svojim nemoralnim stvarima! Ja ove dve devojke znam najbolje od svih. Sinoćno ponašanje Ivane, da se onako ponaša prema Dragani i histerisanje, a onda priča kako je sve to radila zbog inata. Ako je Anđelo, kao neko ko se njoj sviđa, a ona uradi sve to što on kaže da mu se ne sviđa, onda ta devojka ili nije normalna, ili je zla. A sada sam čuo Janjuša koji je rekao za Ivanu stvari koje nisu pohvalne. Ivana se zanela u nekim stvarima, kada je ona znala da stvari ne stoje tako, ona se povukla - rekao je Lepi Mića.
Od Dragane se pravi lažna žrtva. Šebez se nije rastavio zbog Ivane, Dragana je njemu išla na živce - rekla je Ermina Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sinoć rekla šta misli, to je to. Ja samo hoću da se izvinim i da kažem da je za sve bio u pravu - rekla je Ivana u suzama.
Ja nju nisam vređao, ja sam rekao to za šifru da ima neki svoj fazon, kao i ja, ali mi jednostavno ne odgovaramo, Ivana nije razlog našeg rastanka - rekao je Stefan.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga