AKTUELNO

Bivši zaštitio od sadašnjeg bivšeg!

Zadrugari su za crnim stolom tokom emisije ,,Gledanje snimaka" komentarisali odnos Mine Vrbaški I Filipa Cara, a većina se pobunila protiv njega, jer je svojoj bivšoj devojci uputio pogrdne reči u ranim jutarnjim satima dok je raskidao sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Jednostavno, imam sumnju veliku u ovaj odnos - rekao je Car.
Zato što nema poverenja u nju, a zaljubio se! Svi mu pričaju da je Mina ovakva i onakva, šta tebe boli uvo? Ako ti je lepo, uživaš sa njom. Pre nego što je ušao u odnos sa njom, ljudi su mu svašta pričali za nju - poručila je Sanja Stanković.
Problem je što je Marko rekao ono što ja mislim. Marko je ustao i rekao da smatra da je ovo klasična Mina i da radi ono što inače radi - ponavljao se Filip.
Ali to je ona! - povikala je Ermina Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je cura rekla, pokazala mi je neki njihov klip, da se ja tako ponašam, kako se ova okreće u krevetu. I dobro! Zašto se vi čudite mom potezu nepromišljenom, kada ja sve nepromišljeno radim? Što se čudite što sam ušao sa Minom u vezu i odnos? - nastavio je Filip.
Ja sam ovde bio kada je Tomović izabran za vođu, ti si Mini rekao da ne sedi tu dok je on vođa. Ja sam čuo svojim ušima, nemoj zaj*bavati! - otkrio je Lepi Mića.
Rekao si to i onda si dodao posle par sekundi, jer tu kao nema mesta, ako bude on nešto dobacivao, da ne želi da ispadne konflikt - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni prebacivala Aleksandru! Zašto se mi razvlačimo? Neću više da budemo zajedno - rekao je Filip.
Ja? Ja sam tebi rekla da samo dozvoljavaš sebi! Ma ti si bolestan dečko - poručila je Mina.
Ja sam sve tebi rekao o Mini, ti si sve to znao, ispašće da si hteo samo da je izj*beš i to je tako - rekao je Vladimir Tomović.
Vladimir je u nekim situacijama zlatan kakav si ti, on mene nikada u životu nije uvredio kao što si ti sinoć. Ja sam ti rekla da se paziš kako se ponašaš prema meni. Ovo ti nije potrebno sa mnom, veruj mi, bolje je mene imati za prijatelja, nego za neprijatelja - poručila je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

On bi njoj glavu otkinuo da ona nešto tako uradi. Ja sam njemu sinoć rekla! - poručila je Sanja Stanković.
Ja njoj ni zbog koga ne bih prebacivao komunikaciju, ja sam i sada zaljubljen u nju i sviđa mi se. To nije istina da sam hteo da je samo j*bem! - rekao je Filip.
On je njoj određivao sa kim će da se druži, on je ljubomoran! - povikao je Mića.
Oni se definitivno nisu našli po ovome što slušamo, šta treba da ih j*bemo što ne mogu zajedno? - povikao je Đedović.
Ja se samo sprdam! - rekla je Maja Marinković.
E, evo sada je sve jasno, seti te se šta je Maja rekla kad je počela ono sa Janjušem, da se sprda - dodao je Đedović.
Ti si sam napravio celu ovu priču! - poručila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kakoje sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga