AKTUELNO

Vratila ga na mesto!

Voditelj Milan Milošević vratio se u Belu kuću kako bi nastavio sa emisijom ,,Gledanje snimaka". Prvi video-prilog koji je zadrugarima pušten bio je razgovor Sanje Stanković i Filipa Cara o raskidu sa Minom Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto se on drži toga da si ti rekla da se hladiš, to što je Đedović rekao? - upitao je Milan.
Ja žrtva ne mogu biti, mislim da neke stvari radim ispravnije! - rekla je Mina.
Sve što ona radi je pogrešno, ja nisam razmislio o tome da ona mene menja. Ja se trebam menjati sam! To sa kim ću ja pričati, gde ću ja gledati, kako ću disati, a da se stavlja ovde to da ona opet ima isti odnos sa mnom kao sa nekim što je imala, to je sve neka manipulacija i nešto što ja jednostavno dok je sveže, da završim taj odnos. Sad ćeš videti da je to tako, hoću se posvetiti drugim stvarima. Ne planiram imati komunikaciju sa njom. Njoj je to hrana da te menja u odnosu. Ona je videla da se ja menjam, ona je mene dobila u najgorem mogućem smislu. U meni se probudio juče neki bes, ne želim više biti u tom odnosu, jer želim da normalno funkcionišem ovde - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da bilo šta radim slično što i ti, ko zna šta bi bilo. To menjanje njega, po mom ulasku mi smo pričali da neke stvari ne bi trebalo da radi. Da ako napravi neki kiks, da može u zatvor da ode, ako nekog udari. On nema više vremena da gradi neki život. On je prvi taj koji je govorio da želi da se menja, prvi koji je pričao da je ipak svestan gde je i koliko mu ovo znači, da bi sebe promenio zbog njega, pa zbog njegove porodice, pa zbog mene. Jednostavno ne treba ti zbog mene da se menjaš - odbrusila je Mina.
Ja sam tebi dopustio da me menjaš, jer to želim, a kakva ćeš ti ostati? Rekao je Đedović juče kalup tvog odnosa! Ona da je rekla na to da to nije tako, da se igrala u svakom odnosu... - poručio je Car.
Što se mene tiče, ja sam u ovaj odnos ušla sasvim iskreno. Šta treba da svaki čas ustajem i da skačem!? - nastavila je zadrugarka.
Ona je ovde ušla i napravila sa Franom čistu manipulaciju - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo javno prozivanje, ti si znao sve pre nego što si ušao u vezu sa njom. Ja ne branim nju, ali ti si to znao - poručila je Sandra Rešić.
Nije on mogao da zna to kako ona funkcioniše - ubacio se Marko Đedović.
Želim ugasiti taj odnos, kako ne bi došlo do većih problema - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Jutros si rekao da neće da sluša savete od devojaka od 19, 20 godina - rekla je Ivana Šašić.
Ko god mi daje savete, a nema lični stav izgrađen, ja sam sit svojih gluposti. Ja ne slušam savete, samo mišljenja - rekao je Filip.
Ti si je nazvao kurvetinom Filipe, ja sam to čula, ja sam slušala. 'Ajde nazvao si Aleksandru droljetinom, imala je neko ponašanje, ali što ovu? Ona ti nije ništa uradila - nastavila je Sandra.
Ja te nazvao kurvom? Eto, voleo bih to videti! - pravdao se Car.
Šta god da si uradila, radila si, ovaj put si u redu, a to što ti indijanci peru mozak, pusti. ova budaletina ti je mozak pomrsila - zaurlao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga