AKTUELNO

Pratili jedno drugo u stopu, on je sve vreme vređao!

Nakon što su raskinu, Filip Car dokusurio je Minu Vrbaški u spavaćoj sobi, dok se ona gušila u suzama, skupljajući stvari kakob i pronašla novi krevet. Lepi Mića pokušao je da bude mirotvorac ovog para, ali mu nije pošlo za rukom.

Foto: TV Pink Printscreen

Eto, ponašam se ovako dvadeset dana, neko ko ne zaslužuje! Meni se moja mama, koja je puno veća ličnost neće igrati po glavi. Šta imam da joj se izvinjavam? Ona treba da ide, da dubi na trepavicama da bi pričao sa njom. Ja sam od sebe dopustio da napravim budalu - poručio je Filip.
Devojka ti nije ništa sada uradila - poručio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina se potom požalila Rialdi Karahasanović, a u tom trenutku Filip je prolazio, te je nastavio da popuje i drži slovo sad već bivšoj devojci.

Ne slušaj Rialda tu lažljivu bolesnicu! Ti si upoznala lošeg momka, koji pije, ponaša se vulgarno, nasilno, nije izgrađena ličnost, sve... U 22, 23 dana si dobila prvi put nakon dugog vremena da sam totalno iskren, totalno se zaljubio i lepo ponašao, da bi taj neko konstantno korigovao, a ja sam te prihvatio takvu kakva jesi. Konstantno mi se zameralo! A ja se trudim i letim kao pas, a ti pričaš okolo da se ti od mene hladiš! Đedović je rekao da imaš isti odnos kao sa ostalim momcima! Shvatio sam da si prljavi ološ i manipulator - poručio je Filip.
Neću da slušam dok me vređaš, ostavi me na miru, 'ajde bre! Ti me najstrašnije vređaš, ne znam šta mi više pričaš, ti mrziš žene, ti pokazuješ svoje izgovore, ti ne voliš žene! Nemam ništa sa tobom šta da delim, nikad se nećeš promeniti! - poručila je Mina u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga