AKTUELNO

Nije mogla da se suzdrži!

Mina Vrbaški i Filip Car odlučili su da po ko zna koji put stave tačku na njihovu romansu. Filip je izvređao Minu, pominjajući joj njene bivše momke Mensura Ajdarpašića i Nemanju Đerića Đeksona.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene si kao Aleksandra, gotovo je, veruj mi! Najveća p**ka i ološ nekad ispadnem! Sa devojkom koja ustane i kaže pred milionima da se hladi i da meni radi isti odnos kao sa Mensurima i Đeksonovima! - poručio je Filip.
Ja nisam rekla da se hladim emotivno, to sam rekla... -
Dabogda se izj*bala cela kuća! - odbrusio je Filip, zbog čega ga je Mina napustila.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom su Mina i Filip popričali sa Lepim Mićom i Markom Đedovićem, koji je izneo tvrdnje tokom emisije da se zadrugarka ohladila od Cara, što je i sada potvrdio.

To je bilo i prošle godine. Onda se ona hladi, e onda se ona kao zaljubljuje, a on se hladi, onda dolazi do bolesnog odnosa. Ona na to što on govori i ne demantuje, već kaže da. Tvoja mama se nagledala sr*nja, njoj Filip Car može biti princ na belom konju, a ja sam javno istupio da sam zaljubljen u tebe, da te volim, ja se nisam hladio na konto toga. Ja sam osetio šestim čulom da će do ovoga doći... Ona je menjala zbog svakoga... Ja vršim sada poslednji razgovor - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga