AKTUELNO

A tako su lepo sedeli jedno pored drugog.

U narednom video-prilogu zadrugari su videli i čuli razgovor Filipa Cara i Marka Janjuševića Janjuša o Maji Marinković. Podsetimo, Janjuš je upoređivao Maju pre i posle njihove ljubavne afere.

Maja i Janjuš su sve vreme sedeli zajedno tokom početka svađe, a onda je on ustao i sklonio se od nje.

Foto: TV Pink Printscreen

Čovek ne veruje sam sebi šta priča. Ne bih puno komentarisala, ja sam se šalila sa Carem kada on kaže da 100 puta pokrene temu da i dalje vidi u očima da tu ima nešto. Neće se obnoviti ništa, makar bila do kraja cele sezone u izolaciji, neće se ništa desiti. Jako je ružno kada iznosimo prljav veš, ali prosto moramo narodu da pokažemo neke stvari. Ispao je izdajica velika prema meni, ako je ispao takav prema ženi, koja mu je dala krov nad glavom, što ne bi i prema meni. On je za mene završena priča. Možeš jednom da pogrešiš i ispadneš budala, a drugi put već - rekla je Maja.
Janjuš pokušava da bude klasičan folirant, da bude patetičan, inače je smešan. Mi smo se ovde smejali, Maja je ušla ovde, nadam se da je videla kakav život ima napolju sa njim. Vidi se da je zagrejana za njim i da ga prati. Ja sam uvek realna i iskrena, vidi se da ona njega gleda. Ako Maja bude dozvolila, Janjuš će opet pokušati da bude sa njom, jer više nema šta da izgubi. Počeo je sa Ivanom Šopić, znate celu priču, da je htela da bude sa njim, on bi bio sa njom. On je napolju pričao da ne podnosi Vladimira Tomovića, i da ga ne pitam ništa za Karića i njega. Majo ne treba ti propalitet u životu - tvrdila je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo sad je ova, da je ne vređam, ja nikoga ne komentarišem napolju, ali ja ću se osvrnuti na klip. Ja sam mu rekao da me ne pita ništa. Ja sam rekao da je ona Maja koju sam ja upoznao u Zadruzi 3, ja sam tu Maju zavoleo, tada nisam imao emotivan odnos, i 100 puta sam to ponovio. Ona je totalno druga osoba! Devojka je psihopata - rekao je Janjuš.
Druga osoba sam od kada sam sve priznala, kada sam ćutala, bila sam dobra, bitno je da si ti ispunjen. Opet me vređa! Njemu su odgtovarale devojke, odlično znamo kakvog morala, koje su ćutale i koje ga nisu razotrkile! Ja imam snimke kada mi je slao da ide kod psihijatra da se leči od kocke - odbrusila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek ću pričati o njoj da je lažov, ona je pobegla od psihijatra. Ja sam se lečio, to niej ništa strašno. Ona je bolesna. Kada me ne dira, neću je spomenuti! - nastavio je Janjušević.

Ivana Šašić se usprotivila Janjušu, te su jedno drugo častili uvredama za crnim stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

On se trudi da van njene bizline i dok nije sa njom, da se on i te kako priseća njihovih lepih momenata. I te kako se vidi ljubomora i sa Majine i sa njegove strane. Konkretno, složila bih se sa Majom, da mislim da je nemoguće njihovo pomirenje, jer su se desile užasne stvari. Unakazili su se, ali emocija je između njih ne osporna - rekla je Tara Simov.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga