AKTUELNO

Vatrena ljubav postala je led ledeni!

Sledeći video-prilog koji su zadrugari imali prilike da vide jeste razgovor Maje Marinković i Filipa Cara, kada joj je on požalio na vezu sa Minom Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao, pa da, ne znam, haos je ispao, ta priča se.. On tu priču uvek prebaci na mene da ja nisam bila u pravu, da sam kriva zbog svega, da sam isforsirala da imamo svađu u naredna dva, tri dana. Ne znam ni šta bih rekla o ovom klipu. Meni je rekao deset puta gore stvari nego ovo što je na klipu, ne uzimam ništa od ovoga što kaže - rekla je Mina.
Pustili ste klip sa Majom, to Car priča i meni. Ja sve znam i vidim, znaš koliko puta ju je ostavio, posle se pomire. Vidi se da mu je stalo do Mine, sa Aleksandrom se igrao. To što on ne zna da se ponaša kada popije, verovatno svesno provocira Aleks. Ja ga razumem, kao da je muška MIljana, ili da sam ja ženski Car. Vidi se da se menja - ispričala je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti smeta to što ovo priča Maji? - upitao je voditelj Milan.
Manje više, ja sam rekla da neke stvari radi, a kaže da neće više da radi. Zna se kakve smo Maja i ja imale svađe, kakvu je vezu imala sa Janjušem. On sam sebi nameće ovu priču - rekla je Mina.
Ja sam slobodna devojka, imam pravo da se družim sa muškarcima ovde. Vi ako ste sigurne u svoje momke, nemate problem onda sa mnom. Ako ste vi sa njima, ne znači da bih i ja bila sa njima - poručila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona može da radi šta hoće, ima pravo da mu skače po glavi, jer je slobodna, poenta je kako će on da reaguje. Juče je rekao da neće, danas je opet, mislim da mora da poradi na tome. Da ja to uradim, mislim da ti to ne bi bilo prijatno, ja samo ne želim treću osobu u svojoj priči - dodala je Vrbaški.
On tako ima običaj da kaže i šta misli i šta ne misli, pa posle kaže da je nekonajlepša i najbitnija, ali mislim da će Mina videti vremenom kako i šta. Mislim da se njemu Maja sviđa, on je rekao Kristijanu da je on sada najbolji i da ga Mina guši na neki način - rekla je Aleksandra Nikolić.
Ti ne treba da komentarišeš ništa! Da li može neko da te izj*be u ovoj kući? Ja ne znam, ona je sela kao pokojna Jovanka Broz. Šta si se ti digla? Gde si se ti digla? - odbrusio je Filip Aleksandri.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam baš primetila pre neko veče, dok je bila neka rasprave između Mine i Filipa, baš sam gledala Aleksandru, ona je imala osmeh od uveta do uveta, ona je i dalje zaljubljena. Što se tiče Filipa, to sam i njemu rekla da mu je energija potpuno drugačija sa početka i sada. Okej, oni se svađaju, ali se oni još uvek upoznavanju, ali da njemu Mina ima nešto što ga smiruje - rekla je Rialda.
Mini su počeli da se gase emocije, to mi je rekla, da je počela da se hladi. Ja nju znam, to je ustaljena procedura kod nje, krene da se hladi, onda se druga strana zagreje, pa sve tako, posle imamo kiks boks sa nameštajem - rekao je Đedović.
Ja sam juče rekla to, jednostavno, otišle su ispod neke stvari, što se tiče toga, u trenucima se hladim, kada mi on opsuje nešto, ja to ne želim ove godine da trpim. I sinoć, on je meni izrekao mnogo nekih stvari koje su me zabolele, pa sam opet prešla. On je rekao da u moje emocije sumnja, sinoć mi je izneo celu teoriju naše veze, zbog čega su neke stvari takve, ja sam bila šokirana da jedan dan priča jedno, drugi dan radi drugo - poručila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga