AKTUELNO

Raste tenzija u Beloj kući!

U večerašnjoj emisiji "Gledanje snimaka" na narednom klipu koji je pušten zadrugarima, prikazan je Toma Panić koji priča o Pauli Hublin.

Ja nisam rekla da sam spavala sa trenerom, moji treneri su imali po pedeset godina! Neću više ovo da komentarišem kao i Tomu! A Fran nije neko ko treba da spominje te ljude i da priča, a zna da se igra sa informacijama. Kad izađe moraće da se sam suoči sa tim, a ja neću da budem kriva za to. Toma je to i pre pričao, ali ja čujem dobro šta on priča i dobacuje mi za stolom. Ja sam rekla da mi je bilo lepo sa njim nije bila gluma, ja ne mogu da lažem, ali se desilo to da sam osetila emocije i sklonila se. Ako je on mogao to da uradi ženi, može i meni i to mi je zasmetalo. Ja njemu ne pravim spletke - rekla je Paula.
Ja sam od Tome čula neke stvari, onda mi je rekao da su pričali o meni i da sm zaljubljena i da ću videti neke stvari kad izađem. Ona ako misli da sam zaljubljena u njega, trebala je da pita mene! - rekla je Anakonda.

Foto: TV Pink Printscreen

Paula, ti ćeš se sama u*rati sebi u život, aj ne branim Tomu ali ni on neće stići do kraja i neće se oprati oboje jer su tražili priče - rekla je Nadica.
Ja sebe mogu još trista puta da ukaljam i operem! Ja sam rekla Anakondi da mi je bitno prijateljstvo i da ako joj se sviđa Toma, ja ću da se sklonim. A ona je došla do Tome posle žurke, i rekla kako si se odvojila od nas, jer smo mi od tebe! To za Vuka nije istina, nisam ja pitala u za njegov polni organ - dodala je Paula.
Samo mi recite da li ste me nahvlile - rekao je Vuk kroz smeh.
Ja sam pitala Anakondu kako ima video snimke sa Vukom, i onda sam je pitala kakav i onda je ona dodala kakav je Tomin - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga