AKTUELNO

Nova svađa!

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću, i otpočeo emisiju "Gledanje snimaka".

Večeras će zadrugari imati prilike da pogledaju šta njihovi cimeri pričaju po ćoškovima! Jedno je sigurno, posle ovoga u Beloj kući ništa više neće biti isto.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi klip koji je pušten zadrugarima, jeste prisniji odnos Maje Marinković i Vladimira Tomovića.

On priča sa njom kao i ja sa devojkama. Ja ne znam šta da kažem, ona mene maltretira, stavlja mi igračku na glavu, obesiću je. Ona vidi da mi je loše, i pita Draganu kako sam i šta ću da kažem na vodu koju mi je donela - rekao je Janjuš.
Neka misli ko šta hoće, ja mogu da ga peckam ili ne, a možda su mi se i stare emocije vratile i ja mogu da radim šta hoću! Nemam pravo samo da vređam porodice ljudima, a on ako mu bude ljubomoran neka se požali Džastinu. Maja mi je rekla da se on boji nje i zbog one životinje, ali mi nije logično da se čovek plaši plišane igračke a ona je opasna devojka i može da ga navuče na tanak led - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Tomović me motiviše da treniram! On ne može da sakrije svoju ljubomoru, a inače si nebitan - dodala je Maja.
Ja ne znam i ne mogu da ponavljam da ja nju ne mogu da gledam, ona mene ne interesuje. Ja sam rekao sve za Tomovića i Janjuša, ali ga gotivim, i mi smo prijatelji. Rekla sam mu da nije lepo što je pričao svašta, ali on mi se izvinio. A on pravi od sebe žrtvu, propali kockar koji me konstantno gleda - dodao je Janjuš.
Vladimir je rekao kako počinje rijaliti, i on je to i uspeo. Janjuš je rekao kako ga Maja ne zanima i te žalosne priče. Ja opravdavam šta Vladimir radi, ali on radi namerno sve Janjušu a Maja mu se dopada. Janjuš njega ne može očima da gleda - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga