AKTUELNO

Rat se nastavlja!

Pru ulasku voditelja Milana Miloševića u Belu kuću, povodom emisije "Gledanje snimaka" prvo se povelo pitanje o svađi Nenada Aleksića Ša i Nenada Lazića Nece, koja se desila neposredno pred emisiju.

Foto: TV Pink Printscreen

On mi je rekao mnogo loših stvari. Ali ja mislim da je to rekao u afektu, on je napao Milicu a ja sam bio taj koji je vikao. On je krenuo da vređa nakon moje uvrede, i on mi je rekao p*ši k*rac i ja sam, mu uzvratio. Ja neću nikome da ćutim. Posle toga sam osetio da me je pljunuo, a i drugi su rekli. Posle je on došao ovde i ja sam rekao da nema potrebe da on tako reaguje. Ja sam rekao da je bilo kome to rekao, ja bih skočio i ja sam video ko je šta radio - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bezobrazluk i nevaspitanje, kad god mogu ja ga podržavam jer je mlađi i žao mi ga je jer se nije snašao ovde. Ja ako pogrešim, ja se izvinjavam. Ja nisam papak iz k*rčeva - rakao je Ša.
Svaka čast za Ša, ali je problem nastao jer su oni počeli da sviraju bubnjeve i ja sam došla da se zabavim. Prvo je Đole počeo da me napada, posle toga Ša i obraćao mi se lošim tonom i ja nisam tražila nikoga da me brani - rekla je Milica.
Milica na to nije odreagovala, ostala je smirena! - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga