AKTUELNO

Haos!

"Pitanja gledalaca" su u toku, a naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao, bilo je za Maju Marković.

Lili je rekla da si pisala si parole za Jocu, crtala srca i pričala kako jedva čekaš da ga vidiš. Kako te nije sramota? - glasilo je pitanje.
Ja sam rekla šta je bilo sa nama, i kako smo se muvali. Ja sam uradila lošu stvar jer nisam sve rekla Joci pre. Okidač nije bilo to veče kada je sve to izjavio za mene, to bi se kad tad desilo, i znala sam da će da me osude svi. Znam i da je bilo zbog poljupca i sve, ali ja sam spremna za osobe - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde imamo intervale. Muva se sa Čorbom, pa transparenti i ostalo. Majo sine, sada je glavna poenta ako si to uradila ovom dečku, on će uvek imati sumnja da ćeš i meni to uraditi. I zato sada sve isplivava - dodao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko od jedan do deset moraš biti jadan u životu da iskoristiš nekoga za lični uspeh? - glasilo je pitanje za Vuka Moba.

Nikog ja nisam iskoristio, to neka okače mačku o rep. ja sam pet puta rekao da sam ja kod nje došao sa poslovnim predlogom, i da se to nije pominjalo dok nisam došao ovde. Ništa nisam radio kada se pisalo o nama - dodao je Vuk Mob.

Foto: TV Pink Printscreen

Sam si rekao da si hteo da spojiš lepo i korisno! Ti više ne znaš šta pričaš. Volela bih da uđu Kija ili Luna da pobede - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li te je sramota da iskoristiš osobu koja je tek ušla na medijsku scenu? - bilo je naredno pitanje za Vuka Moba.

Ja to nisam uradio, rekao sam već! - dodao je Vuk.
Ko zna šta je on napolju njoj pričao - rekla je Miljana.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga