AKTUELNO

Nisu prestali da se svađaju!

U večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" naredno pitanje je postavljeno Maji Marinkovi: "Zašto si rekla da Januša boli Vladimir Tomović?"

Mislim tako, u spoljnom svetu mi je prebacivao za naš odnos, i bili su pogledi očigledni a to su komentarisali i ostali ljudi. ja znam da sam ja Vladimiru draga, kao i on meni i želim da budemo u super odnosu i znam da ne može očima da ga gleda. I boli ga to vezano za mene, celog leta mi je to prebacivao - rekla je Maja.
Ovo je sve budalaština, znate li vi da ona ide po celoj kući i priča o meni. ja sam Vladimiru rekao sve i mi smo rešili naš odnos. Tomoviću sam zamerio tri stvari, što mi je bilo katastrofa i on je priznao da je to bila provokacija ali to em više ne zanima. Ona pokušava mene da isprovocira. Ona me ne zanima više, ja ne znam šta vama nije jasno - rekao je janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Milane ja jeam rekao da ga boli jer sam Maji gurnuo celu ruku, ali u svakoj svađi ja ne tražim način da povredim! Ja sam pokušao sve, ali sam video da je on hladnokrvan, nisam mu spomenuo porodicu kao ni on meni, ali to bi ga isprovociralo! Ali, njega je to pogodilo za Maju jer su mu oči bile krvave, a i rekao sam mu žena koju voliš a ne Maja - rekao je Vladimir.
Ja prema njoj ne osećam ništa, to se samo nagomilalo sve, a da je u pitanju da je žena koju volim bilo bi drugačije. Ona je bolesnica i sve izmišlja - rekao je Janjuš, pa izašao iz Bele kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga