AKTUELNO

Sve je rešeno!

U večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" naredno pitanje je postavljeno Nadici Zeljković: "Da li ti je iko sem Sanje dao podršku i zagrljaj tokom Vukovog poligrafskog testiranja?"

Mislim da nije niko, ali ako jeste neka ustane! - rekla je Nadica.
Ja znam koliko je Nadici bilo teško, svi su bili na Vukovoj strani i ja sam osetila koliko je njoj teško. Ja nju volim kao majku, i meni je je jako žao zbog svega - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam komentarisala pitanje po pitanje sve, i podržala sam je! - rekla je Miljana.
Nemoj da ležeš, ti si bila na njegovoj strani i a onda si posle iznela moje i Mićino mišljenje, koje je čula a pre toga je pljuvala Kiju, koju mrzi bolesnica jedna i narkomanka - rekao je Đedović.
Ja ne želim ad se mešam u ovaj odnos, ali znam da se Nadica loše osećala dok su svi likovali - dodala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da vam, kažem nešto, sve to traje od kad sam ja došla. Ja sam se osećala tako da nisam ni znala šta se dešava. sat vremena pre emisije sam se opasuljila, ali vi ste mladi, tek ćete videti kako je. nije mene povredilo jer ste tapšali, žao mi je da sam ja tema a ne poznajem materiju. I ja nemam nameru da perem moju ćerku, a vidim da se on pokajao - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Moraš da kežeš ko je bio uz tebe, ja sam skakao na Vuka i tešio je a sada je zaboravila ko je tešio - dodao je Mića ljutito.
Jedino ja nisam ništa komentarisala, jer me ne zanima. dobra sam sa Nadicom ali bolja sa Vukom, ali sam morala da joj kažem j*bo te poligraf - dodala je Sandra.
Ja sam im rekao da ne aplaudiraju - rekao je Vuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga