AKTUELNO

Odmah skočio da se pobuni, pa nastala nova rasprava!

U toku su pitanja gledalaca, a naredno usledilo je za Marka Janjuševića Janjuša:

Zašto se moliš Bogu pre ulaska u izolaciju? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog onoga što sam danas pričao, tri dana nisam mogao da zaspim tamo. Doživeo sam mnogo neprijatnih situacija pored nje, zato sad osećam nemir i bes - rekao je Janjuš.
Čovek ne zna ni da odgovori konkretno na pitanje. Ne želim da se vraćam na stare staze. Sinoć je podigao pokrivač, gledao u mene i govorio "Uf, uf, uf!" Pokazivao je na donji deo svog tela. Verovatno je jako loše kada te neko izdržava, a ti maltretiraš tu osobu. Danas ću ga poštedeti zbog datuma koji jeste dana. Tužno je živeti na tuđoj milostinji i živiš na račun nekoga koga ne voliš i moraš da je gledaš, a voliš drugoga - ironisala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to nisam videla, samo mi je Maja rekla - ogradila se Dragana.
Janjuš i ja smo pričali o njoj. Nikada mi nije rekao da je postojala neka velika emocija, samo o turbulencijama. Maja je slušala šta je pričala sa drugima o njoj, pa mora sada da kaže i svoju stranu priče - rekao je Kristijan.
To je bolest! - vikao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih samo želela da zatražim poligraf, kao i Vuk Mob, daću istu sumu novca. Što se Janjuša i Maje tiče, biću iskrena. Janjuš pravi sprdnju sa svojim životom, vidi da ga kamere snimaju, zato to radi. Maju jesam osudila najstrašnije, kao i sve koje su rasturile brak. Znam ja na sve ove Janjuševe sprdnje! - komentarisala je Miljana.
Bolesnice, leči se, ti si najveće go*no! - ubacivao se Janjuš.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga