AKTUELNO

Počelo je!

U večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca", naredno pitanje je postavljeno Jovani Tomić Matoroj: ''Kako komentarišeš Filipovo ponašanje prema Sanji, i to što je vređa?''

Ja ne bih reagovala lepo, u pravu je Kristijan to je opasna psovka. Meni je prišao Car i rekao mi je sve! Nije mi rekao da je tako psovao, nego da je samo ispal svađa zbog cigareta. Mislim da su se prepucavali, ali mu ni ona nije ostala dužna. nije mi pomenuo da su bile teške uvrede, ali da mi je rekao bilo bi drugačije. Meni nije prijatno kad čujem tako nešto za nekoga ko mi je drag - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

On je rekao kako neko to može da mu kaže za Minu. Miljana je uvredila Zvezdanu i ja sam reagovao, a skočio bih na tebe da si je napao. Ja sam čuo da je ona k*rvetina- dodao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je jako inteligentan momak, i mora da zna da ono što je on radio ovde, u prošlim sezonama bi za to doživeo veliki linč. Mi smo blagonakloni prema njemu i on bi trebao da bude zahvalan za neke stvari, a on je taj koji svima staje na žulj - rekao je Vladimir.
Ja da sam nastavila da se svađam tada sa njim, on bi mene udario - dodala je Sanja.
Ja stvarno to što kažem ja ne misli, i meni je posle žao ja kao da sam podvojena ličnost. Ja sam takav da mi je samokontrola loša, ali sam počeo da shvatam kakav sam - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga