AKTUELNO

Otkrila sve.

Miljana Kulić bila je sledeći gost Bore Santane u emisiji radio "Amnezija". Ona se osvrnula na "Pevački obračun", pa se izvinila Zvezdani Stevanović, koju je sinoć izvređala, a zbog čega je nastao haos sa Kristijanom Golubovićem.

Imam potrebu da se izvinim Zvezdani - rekla je na početku Miljana, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da nisam bila ljubomorna zbog "Pevačkog obračuna", ja pevačica nisam. Ali kada vidim ko sve snima pesme... Čast mi je da ocenjujem Mišela, Ša... Moram da kažem, svi članovi žirija su dobili nešto od pobednika, osim mene. Samo mi je Mišel na moju inicijativu dao cigarete. Ja sam pozvala svoje glasače da glasaju za njega. Da sam ja pevala, ja bih pevala "Deveti krug", "Pustite me da ga vidim" i "Posle svega dobro sam" - dodala je Kulićeva.
Sinoć si najavila poligraf - istakao je Bora Santana.
Definitivno idem na poligraf, apsolutno sve što se tiče mog života, optužbi na račun mog oca od strane Marka Đedovića da je moj otac silovatelj, na račun sestri, na račun Mišela Gvozdenovića, sve ću odgovoriti. Da li sam volela oca svog deteta, da li je on voleo mene, da li mi je svesno napravio dete. Spremna sam da platim. Kada sam uzela narkotike prvi put, da li sam nekada pre (Zole) kockala, da li sam dužna, da li me je psihički i fizički maltretirao napolju - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandre Rešić je zatim otpevala pesmu koju su zadrugari spremili za Miljanu.

Ja sam Miksi carica, grebem kao lavica, neću u Lazu ja... - pevala je između ostalog Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.