AKTUELNO

Bile su prijateljice.

Marko Đedović naredni se javio da komentariše Paulu Hublin i Tomu Panića:

Nije kriva Paula, Toma nije maloletan. Jedino za šta mogu Paulu da okrivim, jeste zato što je prešla granicu, pa imala i se*s sa Tomom. Normalni ljudi moraju snositi posledice za ono što su rekli ili uradili. Što se mene tiče, Paula uopšte nije kriva - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Odmah se u diskusiju uključila i Sandra Rešić:

Složila bih se da Paula nije kriva, može raditi sa svojim telom šta želi, moral nije predmet tužbe. Toma ne može da tuži ni kišnu glistu, a ne Paulu. Mislim da joj se iskreno svideo Toma, nije ušla u vezu da bi mu se osvetila, nego jer joj se svideo. Franu se nije vratila iz ogromne ljubavi, samo potreba za nekim ko joj je poznat - počela je Sandra.
Veoma si pristrasna u ovom slučaju! Za sve što ona uradi, ti nađeš opravdanje! - ubacio se Toma.
Da sam pristrasna, rekla bih joj da je idiot koji je širio noge muškarcima, niko nije promenio za dva meseca momaka koliko ona. Ali si ti povredio nekoga napolju, ja bih nju okrivila samo za Frana - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Da se zna samo, Toma je mene ostavio! - dodala je Paula.
Paula je mogla da zavodi, a Toma je morao da kaže da ili ne. Ako je ona imala želudac da bude sa obojicom, to je do nje. Svi momci su bili slobodni, osim tebe, Toma. Mislim da je njena osveta sve vreme išla na Frana - rekla je Ivana Šašić.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga