AKTUELNO

Ništa nisu rešili!

Nakon niza svađa tokom noći, Mina Vrbaški i Filip Car su se ponovo osamili ispred apartmana, kako bi porazgovarali o njihovom burnom odnosu.

Kako se osećaš? - pitao je Car.
Nikako, kao u zabavištu! Ajde pričaj šta imaš - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Molim te, moram nešto da ti kažem ja mislim da nisam nigde pogrešio i da ono što sam rekao kako ne funkscionišemo, znam da te je povredilo - rekao je Filip.
Da, jeste me povredilo i mislim da si u pravu! Mi ne funkcionišemo - dodala je Mina.
Mi se ne slažemo u sitnicama, ti nikako ne možeđ da me vežeš! Da li stvarno misliš da mi zaiste ne funkcionišemo? - pitao je Car.
Ti si neko ko je u trenutku imao kompleks kad ja tebi radim dobro! Ti si mi prišao sa stavom i rekao kao se ne menjaš radi nekoga, i kako sam sebe menjaš radi sebe... Ali to nije tako, jer ja menjam tebe - rekla je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti izazivaš iz mene ljubav, ali ne upravljaš nisam ja plejstejšn! Ja ne želim da ti trčiš za mnom, i ti meni nikada nisi prišla prva nakon neke svađe - rekao je Filip.
Ja to jesam radila pre, ali sam dobijala pljuvanje i vređanje. Ja te ne menjam, ali utičem na tebe. Nećemo spavati zajedno, jer se neće sve rešiti za jednu noć - odgovorila je Mina.
Da li si ti normalna? Kažeš mi kako te neću poljubiti cele noći! - dodao je Car.
Ja ti neću dati da me poljubiš, jer ja to ne želim i ja sam zbog tebe danas dovoljno plakala, ja sam previše emotivna. Ja kad se posvađamo, odem jer mi treba zagrljaj od nekoga - nastavila je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga