AKTUELNO

Vladimir je svim zadrugarima priredio pravo iznenađenje!

Trenutno se pokrenula nova tema u emisiji "Izbor potrčka", koju je Vladimir ustao da prokomentariše, a tiče se Ivane Marinković, čije ponašanje smeta Vladimiru. Razlog toga je Majino i Ivanino flertovanjem sa obezbeđenjem tokom žurke, koje Vladimir ne zamera Maji Marković, koja je u vezi, a zamera Ivani.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas sam se igrao, i uvek kad želim da pričam gluposti ja kažem kako se igram. Pričao sam nešto što ne mislim i igrao sam se! Bilo je žestoko na krevetu, a Ivana me je oterala u... i nahranila g*ovima. Ja sa Ivanom treniram svaki dan, i kada su je komentarisali loše ja sam se trudio da vidim samo lepo. Car joj kaže pre tri dana da je najgora, i ona posle toga mu priđe i priča sa njim, to nije dostojanstvo. Ja ovde ne mogu da dokažem da smo Maja, Alen i ja prijatelji ako kažem nešto loše o njima! Ja ne mogu da kažem da sam za njih, ako ih miniram za crnim stolom. Ja imam moju logiku, ko shvata neka shvata, a Ivana je počela da se popravlja - rekao je Vladimir.
Ti nisi prijatelj, Zoli i Alenu si dao najmanji budžet a oni su ti prijatelji - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem sve! Imam potrebu da odbranim sebe, htela sam danas ali nisam. razumem šta on poriča i u pravu je za neke stvari, ali mislim da on ne treba da ustane i da pred svima sve kaže. Ja nikada nisam ustala i rekla kako sam čedna, fina i poštena, ali ne mogu da kažem ni da sam najgora, ja ne smatram da sam nemoralna! Ja nisam neko ko flertuje, ja sam to što jesam i ne zanima me kako će to neko da protumači, i ako mi se neko svidi ja bih rekla jer ja sam slobodna devojka. Meni se zameri i kad pričam sa nekim - rekla je Ivana.
Ja sam bio iskren i rekao da bi ona bila sa Šebezom samo da joj pokloni malo pažnje! - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Šebez je slobodan i može da legne kod njega u krevet kao i do sad - dodala je Dragana.
On je meni zamerio što ja sa Majom komentarišem bilo šta, i da šta god kažem može pogrešno da se protumači. Meni znači tvoje mišljenje, ali me jako pogađa i mogu da zaplačem - dodala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo se grlio sa Minom, a ti si kažnjena nedeljnim honorarom jer si plakala, a sutradan si lomila sve i cepala sa sebe. Anđelo je bio mnogo prisniji i sa Tarom, a ti si flertovala sa drugim na dva metra. Ti si dobila danas ribanje, ali zato što to možeš da podneseš - rekao je Vladimir, a Ivana je sve vreme bila na ivici suza.
Nije to bila kritika od Tomovića prijateljsk, to je bila kritika odobe koja oseća neke emocije - rekao je Mića.
Mi smo objasnile situaciju, jer to je bila glupa stvar! Ružno je što smo komentarisale, i shvatam da Alenu smeta - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga