AKTUELNO

Tomović je priznao nešto što mnogi nisu znali.

U toku je "Izbor potrčka" ali su se pre samog izbora ovonedeljnih zadrugara koji će otići u izolaciju, voditelj Darko Tanasijević i ukućani osvrnuli na današnju podelu budžeta. Ona je izazvala lavinu komentara, kao i napada od strane mnogih na raspodelu Vladimira Tomovića, koja je prerasla u ozbiljan sukob pojedinih. Nakon komentara Miljane Kulić, Marka Janjuševića Janjuša kao i samog vođe, reč je imala Maja Marinković.

Da li si promenila mišljenja o Vladimiru Tomoviću nakon svega? - glasilo je pitanje voditelja Darka Tanasijavića.
On je meni poprilično draga osoba, to što se desilo pre, desilo se. Pružila sam mu ruku, popričali smo najnormalnije. Rekla sam mu šts ami je zasmetalo kada se posvađao sa Janjušem, i to je to - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Želeo sam da nađem način da ga isprovociram. Tražio sam bolnu tačku da bi odreagovao na način na kpji jeste. Išao sam izokola, na različitim frontovima, i na kraju je pokazao najozbiljniju reakciju kada sam nju uvredio - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovde mnogo gore stvari radila, on se meni izvinio, i jasno mi je šta je on hteo da uradi. Kada mi je dao srednji budžet, objasnio mi je zbog čega, jer nije očekivao da ću da se uvredim, tako da ne znam šta bih dodala, mene novcem niko ne može da kupi. Ne prodajem se za 1000 dinara, rekao mi je kako misli i to je to. U Zadruzi 3 sam uradila najgoru stvar, ne mogu da opravdavam sebe kada sam svesna. Što se tiče našeg odnosa, imaćemo normalan odnos, trenirali smo, družili se i nema problema. Šta mi je zasmetalo, rekla sam - objasnila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga