AKTUELNO

Anđelo se pokazao kao prijatelj.

Popularni reper Vuk Mob je na svoju inicijativu od produkcije zatražio poligraf kako bi se afera vezana za pobednicu Zadruge 1 Kristinu Kiju Kockar konačno završila. On je ove noći podvrgnut poligrafu, a zadrugari su imali prilike da čuju šta je istina, a šta laž u njegovim iskazima. Zadrugari su čuli i peto pitanje po redu, ali i Vukov odgovor.

Da li si Kiju upoznao sa tvojom porodicom? - glasilo je pitanje na poligrafu.
Da - rekao je Vuk, što je bila istina.
Vuk i ja se poznajemo spolja, i ja njegovu verenicu znam vec 10 godina. Poslednjih dve godine mnogo vremena provodimo zajedno i volimo se. Kada je ulazila u kontakt sa Vukom, pitala me je za mišljenje zbog predrasuda da je ženskaroš. Tada mi je rekla da je on osoba koja je ne laže za bilo koju devojku i da je uvek bio gospodin i džentlmen. Ja joj nisam verovao u te priče, i mislim da mogu da ocenim ljude kroz njihove intervjue. Njemu sam to rekao kada sma ga upoznao, i da mislim da je brzoplet, da ima mane, ispade i da nekada nije psihički stabilan. Ali sam mu isto tako rekao da sam mislio da je ispravan i iskren - rekao je Anđelo, pa nastavio:
Bio sam kod njega kući, video sam odnos sa ocem, majkom i ljubimcima, taj odnos je normalan i tako treba da bude, ali on toliko to potencira, da sam na kraju stekao poverenje u njega. Da, on voli da pije, to stoji, on je izuzetno asocijalan i ne dozvoljava drugima da mu priđu. On potencira da ne može bez piva. Znao sam da za Kiju nije slagao, jer nema razloga da laže, jer ako su bili u tom odnosu, ipak su tu dve osobe, i svako ima svoju stranu. Nema razloga da laže i izmišlja druge treće i pete priče - rekao je Anđelo Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga