AKTUELNO

Burno!

Vladimir Tomović je ovonedeljni vođa, a došlo je vreme da raspodeli budžete zadrugarima za ovu nedelju.

Mali budžet za Kristijana, i za Čorbu. Ne bih ja bio ja kada bih slagao i rekao Kristijane "evo ti veliki ili srednji". Uvredio si me dva puta, dva puta si mi psovao majku, jednom mrtvu - rekao je Vladimir.
Da je živa i zdrava još 100 godina - dodao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam lepo mišljenje, imao sam lepo do naše prve svađe. Imali smo ozbiljniju svađu, nisi shvatio da ja tebe ne želim da vređam, ne želim konflikt sa tobom - rekao je Vladimir.
Ti si rijaliti igrač, ja životni - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da poštujem nekoga ko mi je vređao porodicu, mi nismo prijatelji, ja ne želim svađu sa tobom, meni ne treba svađa sa tobom, niko se tebe ne boji, ali ne bih voleo svađu sa tobom do kraja rijalitija - rekao je Vladimir pa nastavio:
Čorba, nemam lepo mišljenje. Da nema Kristijana, u ovom rijalitiju bi bio neko ko se nije snašao. Nisam te naveo onog dana, Tara Simov, tvoja devojka, dan nakon izbora šlihtare, došla mi je i rekla "hvala ti što nisi naveo Čorbu", ja o tebi to ne mislim, promenio sam mišljenje. Da nema Kristijana, mislim da me ne podnosiš od prvog dana. Da nije Kristijana, mogao bih da brišem pod tobom - rekao je Vladimir.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga