AKTUELNO

Burno!

Vladimir Tomović je ovonedeljni vođa, a došlo je vreme da raspodeli budžete zadrugarima za ovu nedelju.

Paula, mali budžet, ona je u lakrdiji koja se dešava Toma, Fran, ona je najbolja, najmanje najgora. Šta god da radiš meni si draga, ti kažeš "jedem sline i ne možete mi ništa", sve što radiš ne valja ništa, ali to si ti i zato si mi draga. Znam da hoćeš da me zaj*beš, pa imam gard, ne možeš osmehom da me kupiš - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet za Matoru, volim je. Poslala je mene u izolaciju kad je birala između mene i Jovane, to mi je omiljeno slanje u izolaciju, poslala bi me sa 90% kuće, ona je lojalna tim ljudima napolju, ona je dobar drug, daje se maksimalno u svakom odnosu. Ne može Sanja da bude najgora. Moguće da nemam pojma šta je ljubav, ne može žena da bude zaljubljena u Sanju, ceo život možeš da me uveravaš na kolenima da klečiš, nisi zaljubljena u Sanju. Sviđala ti se Monika, Rialda, ne možeš da me ubediš da voliš Sanju - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet za Sanju Stanković, to je maksimum koji mogu danas da ti dam. Draga si mi, dobar si lik. Ne volim forsiranje i foliranje. Foliraš ljubav, to je moje mišljenje. Ništa ti ne verujem, osoba koja kaže da je bila u vezi dve i po godine, a kaže da nije bila zaljubljena, želi da nas ubedi da je zaljubljena za dva dna - rekao je Vladimir.
Nataša, mislio sam da sam ti dao veliki budžet, evo ti srednji. Ona je moj drug, vraća se na staze stare slave, kada je za mesec imala trojicu i bila divna devojka, šalim se. Ostala mi je u pamćenju kao jako dobra devojka, imam neki gard kad je ona u pitanju, ona je osoba od koje treba da se bojimo. Nataša će da počne po spletkarenju, nije Naca tako naivna - rekao je Tomović.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga