AKTUELNO

Žestoko!

Vladimir Tomović je vođa ove nedelje i došlo je vreme da podeli budžete zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslednji veliki budžet ide Neci, on je predivan momak. Vaspitano je dete, dobar je zadrugar, postaje sve bolji. Ima probleme, ali ja želim da budem tvoj drug. Neca u ovom rijalitiju ne može da se seti likova svojih roditelja, kad zažmuri ne može da se seti likova svojih roditelja, on je dete, ima probleme, treba mu pomoć. Pre i posle svega on je dete i drug moj - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana Šašić, Maja Marinković, Sandra Rešić - srednji budžeti. Sandra mi je dobra drugarica, dvaput mi je suze na oči nanela, kada je pričala o majci. Nju vidim kao muškog, pardon, ženskog Vladimira, možda joj nije kompliment, to je za mene kompliment. Odlično se snašla, pliva, nije joj potrebna bilo kakva priča. Njen osmeh je često lažan, rijaliti. Volim te Sandra - rekao je Vladimir pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Sve su mi se dlake dizale, naježila mi se svaka dlaka prvih 20 dana kad kreneš da pričaš. Da li ova žena misli da se svet vrti oko nje? Koliko puta u izlaganju od 2 minuta kaže "ja", to niko nije mogao da izbroji. Vraćaš se na kolosek, imaš šta da kažeš, tvoj rijaliti je ispod trema, vi sa Đedovićem pošaljete na dubinsko pranje, vidim da ne piješ, ali bi mogla čašicu popiti - rekao je Tomović o Ivani Šašić.
Za Maju samo što je sad ušla u rijaliti. U "Zadruzi 2" je bila dobra devojka, bila je moralna do "Zadruge 3", nosi veliki deo odgovornosti i krivice. Pominjala mi je Janjuševe odnose sa drugim devojkama. Ti si prošle sezone izgubila obraz, ponašala si se kao devojka bez stava i karaktera, ja takvu Maju Marinković nisam upoznao, da bi mi bila prijatelj moram da vidim da je Maja iz "Zadruge 2" i da nije krpa - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga