AKTUELNO

Prvi veliki budžeti su ovako raspodeljeni.

Vladimir Tomović je vođa ove nedelje i došlo je vreme da podeli budžete zadrugarima.

Prvi veliki budžet, drago mi je što su stvari na svom mestu, ako je neko sumnjao u moje namere... Ide Jovani Ljubisavljević, uradio sam lošu stvar što sam rekao da sam zaljubljen u nju, lošu stvar što je plakala. Shvatio sam da moja rijaliti igra nije vredna ničije suze, jako mi je draga, vidite da je gledam kao prijatelja - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugi veliki budžet Anji Todorović, bespotrebno sam bio grub prema njoj, nikad me nije vređala, želeo sam da te čeličim, iritiralo me što si napolju kačila mnogo storija, veza vam je sprdnja, lakrdija, mislim da sve što radite, radite veštački, mislim da si dobra i iskrena. Cvele ne radi dobre stvari po pitanju vaše veze, treba da bude muško. Treba da budeš sigurnija u sebe, nije izgled sve - rekao je Tomović.
Treći veliki budžet ide Anakondi, ne družimo se, divna je devojka. Svaka ti čast kako se ponašaš ovde, ne spletkariš, ne ogovaraš. Oduševljen sam tvojim ponašanjem, dobar si čovek, dopadaš mi se jako, trudiću se da se družim sa tobom više - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Četvrti veliki budžet ide Milici Kemez, ti si moja stara drugarica, jeli smo ono što se ne jede, ne izvinjavam ti se kroz veliki budžet, treba da se izdigneš iz situacije sinoć, mislim da nisi vezana za Erminu da te boli njena laž. Ne znam kakvi bi mi bili da smo doživeli sudbinu Milice Kemez, iz svake situacije si izašla kao pobednik, nisi sjajna, možda je Kemez najbolja verzija osobe posle onoga što je prošla, ne želim neprijatelja u tebi. Svaka naša svađa biće na tvoju incijativu. Veza ti je odvratna, vaš odnos je bolestan - rekao je Tomović.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga