AKTUELNO

Zadrugari se sledili kada su čuli sve.

Filipu Caru upućeno je naredno pitanja novinara:

Vidimo da si odmerio Maju od glave do pete. Kako to komentarišeš? - glasilo je pitanje.
Nije istina, pogledao sam o kome se radi, ali nije na taj način. Janjuš meni puno znači, ona je simpatična, to je neosporno - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tu priču završio, ko god sa njom nešto želi, može slobodno, ja se neću ljutiti. Samo ih čeka pakao, to moraju znati. Mene ta priča više ne interesuje - dodao je Janjuš.
Najgore je kad čovek laže samog sebe - ubacila se Maja.

Foto: Pink.rs

Zatim su se ponovo vratili na temu pomenutog nasilja:

Potukli smo se i nikada se ne može porediti udarac žene i muškarca. Bila sam plava zbog njega. Neka ode na poligraf za pitanje da li me je tukao ili ne. Leči svoje frustracije na ženama. Ima žensko dete kod kuće, neka razmisli kako bi se on osećao da osvanu sutra njene slike u takvom stanju. Slao mi je poruke da mu supruga brani da vidi svoje dete i ucenjuje ga! Imam sve dokaze. Samo sam jednom zvala njegovu ženu. Zavrtao si mi uši, kada sam rekla da ću te prijaviti - rekla je Maja.
Nije istina, jeste zvala moju suprugu, groktala je, svašta. Neću da se kunem sada, ali je istina sve što ja sada govorim. Nije to bila neka tuča. Nikada ništa loše ovoj devojci nisam uradio, ja sam muškarac koga ona najviše voli, jedino je u mene zaljubljena - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga