AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Sanja Stanković takođe je dobila pitanje od Vladimira Tomovića na radiju ,,Amnezija", a bilo je u vezi sa Franom Pujasom i Anđelom Rankovićem.

Sanja, kažeš da si sa Anđelom samo drugarica, čemu onda intimniji odnos, moje mišljenje je da je Fran samo paravan, da bi ispitala teren za vezu sa njim? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da Tomović mene pecka i da sam mu ja nedostižna. Mnogo se potencira na odnosu Anđela i mene, on je meni samo prijatelj i tako će ostati do kraja i nije Anđelo skočio sinoć prvi, nego Ša - rekla je Sanja.
Juče sam se osećala odvratno, kao poniženo g*vno, nikad mi se nije desilo. Meni je bilo smešno kada je Fran plakao zbog Mine, pa je rekao da se igrala sa njim, šta je onda on radio sa mnom? Udarila bih mu šamarčinu, ali ne bih da gubim honorar zbog njega. Ja nemam problem sa Paulom, kada je vidim, imam ravnu liniju, kul smo štaviše, ali mi je bilo čudno, sinoć kada sam saznala da su se pomirili i kada sam bila u nervnom rastrojstvu, došla je da se izvini u njegovo ime, da mi nije bilo loše, ja bih se smejala, ovde se ne zna ko koga j*be u zdrav mozak - dodala je Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga