AKTUELNO

Sve su pojasnili!

Naredna tema o kojoj se polemiše u Beloj kući, jeste odnos Kenana Tahirovića i Rialde Karahasanović.

Znao sam de će on nešto da radi! On mene ne može da poremeti, jedini problem smo nas dvoje i niko treći - rekao je Kenan.
Mene njegovo mišljenje ne zanima, njemu je dosadno i samo hoda po kući i lupeta, a ja se smejem njegovim budalaštinama. Ja sam njemu rekla da ne zelim da pričam sa njim, on je došao u moj krevet pa izmislio da je došao zbog Nataše, i počeo da mi dobacuje - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaju svi šta ću ja da kažem, neće Tomović da dopusti to, on je takav i mislim da će on po svaku cenu ovo da rasturi - rekao je Fran.
Ona umire od osmeha svaki put kad ja pređem pored nje? - pitao je Vladimir Matoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se smeje jer je on zabavan, ali ništa loše - rekla je Matora.
Popišam se na vezu koju mogu da rastavim, ali neka ja sam za sve kriv - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo sve mu ti dopuštaš, trebaš da ga oteraš u p*čku materinu i ajde zdravo - rekao je Kenan Rialdi.
Ma šta ja da mu kažem? - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo pričali i rekli kako smo nespremni ušli u vezu i imali smo nešto napolju, ali ne želim da pričam o tome - dodao je Kenan.
On ne može da se sabere sam sa sobom, samo se istripuje i pita mene. Ja mu kažem reci šta osećaš, ali ja ne mogu da radim, mislim i pravim prvi korak. Neka se pokaže ako mu je stalo, ali on se meni baš sviđa, ali psihički ne možemo da se poklopimo i on ovde kad ustane ne kaže ništa - rekla je Rialda.
Ja bih postavio jedno pšitanje? Čuo sam da je Rialda imala veze sa ženama, ali i on sa muškarcima, pa možda je to razlog. Imali smo primer gde je jedan bio, a jedan nije, vidim i ove reakcije, i da mi neko proziva žensku ja ne bih tako reagovao i ne ukazuješ joj postovanje - rekao je Kristijan.
Šta trebam da radim, da trčim za njim i da se svađam? - rekao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga