AKTUELNO

Mnogi misle da je sve ovo njena igra.

Nakon haosa između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole na početku emisije "Izbor potrčka", voditelj Milan Milošević podigao je Vladimira Tomovića i upitao ga je da li se iznenadio što je dobio mali budžet od Mine Vrbaški danas.

Ja nisam očekivao ništa osim malog budžeta. I ja sam njoj dao. Nisam bio u čudu. To je njena stvar - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne vraćam u "Zadrugu 3", ona je za mene prošlost. Sa Vladimirom ne provodim vreme kao što provodim sa drugima. Od Vladimira očekujem da uvidi moje greške. Hvala mu što je Filipu rekao neke lepe reči. Ali nismo mi toliko bliski. Možda bi dobio i srednji, ali previše je rano da se neke stvari dogode. Ko zna, možda će nekad dobiti i veći - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je potom podigao Rialdu Karahasanović, koja je dobila veliki budžet.

Poverovala sam u njene dobre namere, verovaću u svoju intuiciju. Ona je rekla da ja imam zle oči, posle toga smo se našle - istakla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je što sam videla da postoje ljudi (Rialda) koji mi žele dobro. Što se tiče Jovane, kada sam ušla, posmatrala sam je. Ona je devojka za primer, ima manire, vaspitana je. Imala je greške, ali je prvi put ovde, igrači su je brzo zaveli. Ne vidim je u tome. Ne mislim da bilo šta igra. Jovanu sam uporedila sa Aleksom, ženska verzija, ona mi je draga od prvog dana - rekla je Mina.
Mina je ušla sa gardom i energijom protiv Vladimira i svega vezano za njega. Kada se opustila i pustila to sve između Vladimira i nje, mi smo se našle - dodala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.