AKTUELNO

Otkrio je sve šta misli.

U sklopu večerašnjeg izdanja emisije "Izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa Vladimirom Tomovićem o najnovijim dešavanjima u najgledanijem rijalitju na ovim prostorima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljubav nikako. Teško mi je kad zaplače, teško mi je jer je dobra, fina. Teško mi je jer je teše ljudi, kad ne umeju da je razumeju. Žao mi je što sam rekao da sam zaljubljen u nju, možda bi sad bili prijatelji. Ne može neko ko ne zna da savetuje sebe, da savetuje nju. Ona obično sa njima ćuti, nadam se da gleda kroz njih i da čeka da odu - rekao je Vladimir o misici Jovani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je muško, on žensko u vezi. To se vidi. Ja ako ovo raskinem, ja u Bosnu ne smem ući (smeh). On je primetio poglede između mene i Rialde. Pričam sinoć sa Natašom, ona mi kaže vi se gledate. Da se ne lažemo, sit sam i svojih laži. Ona bi trebalo da bude malo svesnija i studioznija sa 28 godina. Imala je brak iza sebe. Njihova veza je sprdnja, uhvati ga za ruku, pa ga vodi kao majka. Mora se znati ko je muško, ko je žensko. Smeta ti što Vladimir gleda? Dođi i reci mi. Ja želim da se vratimo da budemo najbolji prijatelji - govorio je Vladimir o vezi Kenana i Rialde.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja i Alen. Njih je povetrac pomerio. Ona je rekla sinoć da ona i Joca nisu na prečac ušli u vezu, njemu je to zasmetali. Kolebala se oko nekoliko odgovora, to mu je smetalo. Emocije su mu na mestu, racio nije - govorio je Tomović o Maji i Alenu.
Simaptično mi je to. Ne ide mi uz Sanju. Ne bih tako zamislio njenog dečka. Uz nju ide neki situiran. Ona je trebalo da mu kaže da će sad on čekati dva meseca - rekao je Vladimir o Sanji i Franu.
Kija se javila i priznala da je bila u nekom odnosu sa Vukom. Vuku sam drug. Pokazalo se da je i on moj. Ovde je pogrešio, nije trebao pred majkom da vređa ćerku. Verovatno mu je krivo. Bilo bi lepo kad bi ona ušla - govorio je Vladimir o sukobu Vuka i Kije Kockar.
Uvek uđem da ne budem ovca. Možda pogrešim, ali nisam ovca. Možda je taj stav ono što privlači ljude, da bi se osećali jačima. Nisam se ni u koga razočarao. Udaljili smo se, jer smo jedinke za sebe. Ljudi govore "Vladimirov čopor", ali to nije tako. Sandra je kao ženski Vladimir - rekao je Tomović o svom takozvanom čoporu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga