AKTUELNO

Bio je iskren.

U sklopu večerašnjeg izdanja emisije "Izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa Filipom Carom o najnovijim dešavanjima u najgledanijem rijalitju na ovim prostorima.

Foto: TV Pink Printscreen

Uglavnom je dobro. Možda previše vremena provodimo zajedno, konstantno smo zajedno i dan i noć. Ja volim tako da pričam, možda sam u nekim planovima preotvoren. Nisam dugo doživeo da mi se neko tako svidi. Dobro mi je sa njom. Čuo sam dosta loših stvari, ali ona se promenila. Gledao sam je u prošloj sezoni i njenog momka, imao sam drugi dojam. Mislim da je puno bolja osoba nego što je nekad bila. Zaljubljen sam u nju, sa moje strane je najiskrenije. Vidi se na meni kad mi nije dovoljno stalo. Sviđa mi se ponašanje i stav, ne mogu sklopiti te priče i nju kako sam je upoznao vremenom ovde. Da, nisam pio. Nametnula je onu situaciju, sad ću probati da pijem u utorak. Videćemo kakva će biti situacija. Svidela mi se i sa njom sam, dok traje i traje. Znam kad sam sa nekim blizak, mislim da je iskrena, osećam tu pažnju, osetim i kad spavamo. Osećam da je iskrena 100%. - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra je dve godine starija od Mine, a kao da je deset godina mlađa. Mina je iskusnija, namazanija. Mina je lojalnija, više se trudi oko mene. Aleksandra je bila, ne znam, nakon svih gluposti koje je napravila, žao mi je možda za te neke stvari. Neću voditi komunikaciju sa njom, ništa. Možda kad izađemo jednog dana van, da joj se izvinim. Sa njom sam mogao sve, ali nikad nismo ozbiljno razgovarali. Svejedno je sada kakve emocije ima, kada nije znala tada - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja mi je govorila kako voli Jocu, da imaju odličan odnos. Ona je došla sa 20 godina u kuću ovde, imala je veliki odnos koji nije uspeo. Nakon toga je sa Jocom, želim mu brz oporavak, i sad sa Alenom. Ta veza će pući kao guma na auto-putu. Ona je ušla kao tiha, mirna, povučena, niko ne zna šta napolju ona radi. Možda se satire od one stvari, ona je svima nama ulila kao taj anđeoski izgled. Sa Čorbom se družila, pa je birao i za omiljenu, i sa Đorđem, pa Alen - rekao je Car o Maji i Alenu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga