AKTUELNO

Analizirao je sve.

U sklopu večerašnjeg izdanja emisije "Izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa Kristijanom Golubovićem o najnovijim dešavanjima u najgledanijem rijalitju na ovim prostorima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo za Bujanovac, oktrilo se da tri, četiri devojke, Kemez, Aleks, Taru mešaju i Sneža.. Uvek se vezuju za prostituciju, hostese, promoterke. Nisam bio tamo, pa ne znam da li sam kompetentan da komentarišem. Nije to Pariz pa da traže devojke da se promoviše klub, to je Bujanovac. Dolaze i Albanci i Srbi iz tih krajeva, malo za g*zove, malo za s*ke. Kako ne prezupčite i kažete. Aleksandra mi je rekla, od tad je gledam sa još mekanijim očima, pune su joj oči bile suza, rekla mi je "ne znaš kakva me je muka naterala". Pre bih išao u rudnik da radim, nego da se j*bem za pare i nekog s*ksualno zabavljam. One nama prodaju maglu da se promovišu pića u birtiji u Bujanovcu. Rekao sam Aleksandri da se nabildovala silikonom, da bi bila atraktivna, da poveća požudu, s*ksualnu želju. Uvek iste devojke, Anakonda meni uvek kaže "kad bih ja rekla". Anakonda i Mina znaju sve o ovim devojkama. Setite se razgovora Sanje, Tare i Aleksandre. Aleksandrin taj dečko je kontraverzni biznismen. Šta je Aleksandra, dobila je štiklu i bila poslata na granicu - govorio je Kristijan o aferi "Bujanovac".

Foto: TV Pink Printscreen

Fran se 100% folira, dopala mu se Sanja. On se uplašio Matore, kao igra se sa našim mozgovima. On je mislio da je prošao klizeći, a mogla je i Sanja da kaže da se pretvarala. Sanja je ozbiljan aparat za gašenje. Sanja se igra sa Franom. Matora je rekla da će videti svi za dva, tri meseca. Kako se igrala sa njom, planirale su decu i porodicom. To je kao i sa Majom i Jocom, pa ona sad sa Alenom. Sad se Sanja pere od Matore, Matora je uvređena. Sada Matora vidi Sanju preko odnosa sa Franom, šta će da mu uradi. Fran je dobar dečko, ima šanse, ali je izgubljen. Njega će da šlifuje Sanja, ona će biti jača, muško u toj vezi. Toma i Paulina... Toma je psovao, to puca. Šta radi Joca u gipsu, to Nadežda radi sa detetom kod kuće. Kakva god da je, izabrao si je, napravio si joj dete - govorio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Minu mora jak autoritet da skrši istinom. To nije Car, na klimavim nogama je zbog Aleksandre. Ona mu je rekla da nije Aleksandra. On nije hteo da pije zbog nje, to je nepojmljivo. Ja mu pokažem na Aleks, kao "ljubav tvoja", njemu se nasmeju oči. Mina mu je kao k*čkica, Aleks mu je "šampa lampa", izbacivanje iz kola. Ona je kao čivava, kojoj daš čokoladni štapić. Ako mu padne hoklica sa Minom, biće gore nego sa Mensurom. Mina je konkretna, ona će mu dati. Njoj je sve igra, ona će reći da je emocija, kako se jedan samo njoj dopada. Mina je osvojila igru, glavnog kadraša prisvojila sebi. Sad se ona našlifovala, dok ne krenu sukobi videćemo da li će biti ono njeno - govorio je Golubović.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga