AKTUELNO

Bio je iskren.

U sklopu večerašnjeg izdanja emisije "Izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa Vukom Mobom o najnovijim dešavanjima u najgledanijem rijalitju na ovim prostorima.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadovoljan sam kako se razgovor završio. Mislilo se da ja lažem da smo bili zajedno, da nisam bio kod nje u stanu. Rekla je neke tri stvari, koje je slagala i tražio sam poligraf, pa je posle toga promenila priču. Neka bude da nisam bio, mada jesam. To mi je najmanji faktor u celoj priči, to sam rekao da potporim celu priču. Normalno je da njena majka brani, da se uhvati za najmanju rečenicu. Ja nisam bio povređen. U trenutku me je zabolelo što je ispalo kao da izmišljam da sam bio sa nekim. Gledano hronološki, ja nisam došao ovde i pričao da sam bio sa njom. Pitanja su bila da li sam bio sa njom i sa Teodorom. Ja sam govorio da nisam, pa me Đedović navukao kada me je pitao da li hoću da kažem da moja verenica laže. Užasno je sa moje strane što sam pričao neke detalje, afinitete. Nikad ne lažem, da neko ne bi mogao da izokrene moju priču. Pokajao sam se i zbog njene majke i mojih roditelja. Odvratno je, to je poslednja stvar koju je trebalo da kažem ovde. Nemam potrebe da nastavljam, Kija nije ovde. Sinoć smo dobili priliku da se uključi, pa sve što sam pričao bilo je istina. Ja prema njoj nemam ni jednu lošu misao - rekao je Vuk.

Foto: Jelena Simonović, TV Pink Printscreen

Nadica je ušla preko Kije ovde. Ona ima ružnu osobinu da ne kaže direktno šta misli, nego sve cinično i kroz osmeh. Mene to užasva, mene to kida. Ustaneš i kažeš "ti si ljubomoran, povređen". Znam kako su je fanovi pljuvali, ona koristi svoje fanove i Instagram kao oružje. Ako imamo problem, imamo ga direktno. Nema potrebe da te vređam kroz osmeh, ja sam fin i čist. Onda sam i ja mogao tako. Ona mene kroz osmeh proziva, ja sam bio u crvenom na max, pa me opet prozvala i ja sam rekao da je njena ćerka ološ. Šta ćemo sa mojom majkom koja gleda i sluša kako za mene govori da sam ološ, narkoman, da varam verenicu? Nema veze što sam muško. Šta je sa Aleksandrom, Minom, Tarom Simov? I one imaju roditelje. Da me neko vređa, a ja da ćutim? - govorio je Vuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Zvezdana mi je interesantna. Naši sukobi su sprdnja. Ja se sa njom šalim. Ne mogu da omalovažim njen talenat, ona peva kao slavuj - pričao je Vuk o sukobu sa Zvezdanom Stevanović.
Mora da me tuži da bi se oprala, nervira me lažno prodavanje morala, savršene ličnosti, koja nema greške, i kao i dalje pati. Za čim pati, niste vi imali petoro dece, niste bili u braku 25 godina. Svi smo svesni da narod voli žrtve. To smo videli kod Kije, pa kod Lune, u drugoj sezoni je bila najveća žrtva pa je i ona pobedila. I Fran sada, on nije glumio, on je ispao žrtva. Stavljam tačku na priču sa Kijom - zaključio je Vuk.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga