AKTUELNO

Rekla je šta misli!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara" postavljeno je Tomi Paniću: Kako reaguješ na to što je Vuk upao u kupatilo dok se Paula tuširala? Tom prilikom Vuk je ustao da prokomentariše temu.

Ja znam kakav ja i on imamo odnos i znam da to Vuk nije namerno uradio, ali mislim da bi neko uradio, samo da može - rekao je Toma.
Sinoć je Ivana greškom uzela pogrešan džoger za podove, i svi smo se smejali, i ja sam video bubice na vratima od toaleta kad sam se vratio. I ja ulazim i kažem kako mi patike smrde, i u tom trenutku izlaze Ivana i ta druga osoba i ja čujem vodu, pogledao sam i video ženska leđa. I čujem Tomu kako me pita šta to radim, a ja nisam ni video ko je unutra - rekao je Vuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja jesam malo bio ljubomoran, ali gde ima ljubavi to je normalno! - dodao je Toma.
Ja nisam ljubomorna, ali neke stvari moraju da se znaju vrlo jednostavno. To je to! Ali kad vidim da neko uradi slučajno, ne bih reagovala, a, ako je namerno i te kako bi reagovala. Fran nema ono što ima Toma, Toma je muškarac! - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se nadam da će sve biti super i da ćemo biti zajedno. Ja inače ne volim nabildovane muškarce, i lepuškaste, a Toma je super - dodala je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga